Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 18:24

Олеся Стефанко вчиться ходити на милицях

Олеся Стефанко вчиться ходити на милицях

Олеся Стефанко вчиться ходити на милицях. Цьогоріч вона зайняла друге місце на конкурсі "Міс Всесвіт". Три тижні тому дівчина зламала праву ногу.

Це сталося під час польоту на повітряній кулі. ЇЇ шанувальник, столичний бізнесмен взяв участь в акції "Зірки на продаж" і за 20,5 тис. грн придбав лот — "політ на повітряній кулі з Олесею Стефанко".

"Не пам'ятаю, навіть, об що вдарилася головою. Коли упали, перше про що подумала — як я виглядаю, потім почала шукати рукавиці та гаманець. У ту ж ніч мене прооперували. Поставили у ногу залізну пластинку. Гіпс не накладали. З тим бізнесменом більше не бачились. Одразу після падіння мене забрали в лікарню, а контактами ми не обмінювались. Не провідував мене, жодної допомоги від нього не було", - зазначила Стефанко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко подерла лице й зламала ногу через несправність повітряної кулі

Дівчина пролежала в лікарні 2 тижні. Зараз відпочиває у свої батьків у місті Колимия на Івано-Франківщині. За декілька днів знову повернеться у столицю, щоб зняти шви.

"Намагаюся триматися оптимістично й швидше забути цей випадок. Їм три рази на день, що для мене дуже дивно. Завжди двічі на добу їла. Про фігуру зараз не думаю, головне - стати на ноги. Потім вже думатиму про розміри. За місяць вже зможу ставати на ногу. По-трошки ходити без милиць - лише за два місяці. А через три вже взуватиму підбори", - розповіла віце-міс.

На лікарняному віце-міс готується до сесії. Навчається у на п'ятому курсі Одеської юридичної академії.

"Читаю багато книжок з психології. Вже давно зацікавилася ідеями Фрейда. Зараз випала нагода детально вивчити його твори. Як святкуватиму Новий рік, ще не вирішила. Але точно, не дуже весело. Друг каже, що подарує мені багато повітряних кульок. Буду їх проколювати й зловтішатися",  - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олесю Стефанко на конкурс краси привела декан прокуратури і слідства

Пліткували, що Стефанко закохалася у свого лікаря-травматолога.

"Олеся дуже засмутилась через цей випадок. Зовсім інші плани на Новий рік були, а тепер зустрічатиме його на милицях. Запланували корпоративи, де Олеся мала бути ведучою. А зараз вчиться ходити на милицях. Це дуже важко. Коли вона лежала  в лікарні, щодня її провідувала", - повідомила директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко вчиться ходити на милицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути