понеділок, 26 березня 2018 13:24

Олена Шоптенко вагітною виступала на "Танцях з зірками"
6

Фото: Прес-служба

Днями учасниця "Танців з зірками" на телеканалі "1+1" Олена Шоптенко у відвертому інтерв'ю "Світському життю з Катериною Осадчею" зізналась, що протягом легендарного оновленого проекту була при надії:

"Під час прямих ефірів "Танців з зірками" я була вагітною. Саме через це ми з Ахтемом не робили складних підтримок та зменшили навантаження. Танці для мене – моя улюблена справа, яка приносить мені таке ж щастя, як і вагітність, тому я і досі продовжую танцювати", - поділилась відома артистка.

Також Олена розповіла, як сприйняв її вагітність зірковий партнер танцівниці Ахтем Сеітаблаєв:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками" подовжили на другий сезон

"Ахтем спокійно відреагував на мою радісну новину. Більше того, він постійно мені допомагав та мужньо підтримував. Між репетиціями мені постійно хотілось їсти - це був єдиний нюанс моєї вагітності", - сказала артистка.

Зазначимо, що у "Танцях з зірками" Олена склала пару українському актору та режисеру Ахтему Сеітаблаєву. Артисти дійшли до фіналу, але за кілька кроків до перемоги залишили проект. Останнім номером Олени та Ахтема на паркеті став кримськотатарський танець під пісню тренера "Голосу країни-8" Джамали "1944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко, в якому режисер поділився болісними хвилюваннями стосовно своєї рідної землі, Криму

Після високих рейтингів "Танців з зірками" телеканал "1+1" вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже восени 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко вагітною виступала на "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути