понеділок, 23 грудня 2013 13:14

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар розповіли, що не відпускає їх на Майдан

Автор: фото: plitkar.com.ua
 

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар вже декілька місяців працюють у Грузії над проектом "Танці з зірками", про погляди щодо подій в Україні та свій грузинський побут вони розповіли у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Найсмішніше те, що нам зняли квартиру, але так трапилось випадково, вона знаходиться над центральним РАГСом. Плюс втому, що ми по вечорам після роботи можемо стрибати, тому що немає сусідів, адже РАГС закритий, але мінус в тому, що у вихідний день ми кожну годину радємо за чергову пару. Нереально, якщо ти хочеш поспати зайву годину, немає шансів", - говорить Дмитро Дікусар.

Олена Шоптенко розповіла і про їхній з Дмитром медовий місяць, адже пара одружилася лише цього літа.

"Два тижні на Шрі-Ланці, при тому, що ми спонтанно взяли квитки, не домовляючись з туроператором, "в дику" поїхали, катались по всьому острову, робили, що хотіли. Після цього приїхали до Києва на тиждень-два і поїхали по Греції", - говорить Олена Шоптенко.

Не дивлячись на те, що пара знаходиться далеко від України, вони активно спостерігають за подіями, які відбуваються на їхній Батьківщині.

"Наші тут всі колеги грузинські, наші учасники і танцівники, всі вболівають, коли вони нас всі бачать, перше що вони питають: а що у вас там відбувається? Нам так шкода, ми вболіваємо, щоб все закінчилось добре, щоб не пролилася кров", - говорить Олена Шоптенко.

"Ми не можемо працювати повноцінно. Ми дивимось всі новини у Фейсбук, у мене вся преса в стрічці, ми не стільки зараз хореографію ставимо і займаємося якимись постановками, скільки я постійно читаю, бачу роліки, як б'ють людей. Нас це злить, ми це обговорюємо постійно, фактично наша робота трохи зірвана тут, хочеться від душі зірватися поїхати до Києва і стати з усіма іншими. З іншої сторони, вчинити з грузинами ми так не можемо, покинути проект незакінченим", - говорить Дмитро Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар розповіли, що не відпускає їх на Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути