пʼятниця, 16 січня 2015 19:24

Олексій Панін поплатився за зустріч з дочкою в'язницею

 

16 січня скандального російського актора театру і кіно Олексія Паніна відправили на 10 днів до в'язниці. Таке рішення виніс Ленінський районний суд Петербурга відповідно до частини 2 статті 20 КоАП РФ — дрібне хуліганство.

Переддень до цього зірку телеекранів затримали за порушення громадського спокою, яке той скоїв 11 січня на території Варшавського автовокзалу. Тоді чоловік близько п'яти діб провів біля вокзалу, аби зустрітися з дочкою, яка після розлучення залишилася з дружиною.

Колишня обраниця актора Юлія Юдінцева прибула до Петербурга з малолітньою Анею на зустріч з уповноваженим представником з прав дитини. Вона категорично відмовилися від будь-яких розмов з Паніним, тому що донька зізналася, що говорити з татом боїться і не хоче.

Тоді правоохоронці заборонили Олексію підходити до дружини.

Через кілька днів актор влаштував сутичку з адвокатом Юдінцевої. Всі ці правопорушення призвели до затримання його правоохоронцями.

"Варто зазначити, що на судовому засіданні Панін визнав свою провину частково.

Я обіцяю назвати імена тих поліцейських, які посприяли викраденню у мене моєї дочки. Адвокат Юлії має відповісти перед законом за завдані мені тілесні ушкодження" , - наголосив затриманий.

Нагадаємо, що суперечки за дочку подружжя веде ще з 2008 року. Тоді суд прийняв рішення залишити дитину з матір'ю. Не зважаючи на вирок представників закону, Панінові все ж таки вдалося близько п'яти років утримувати дочку в себе. Коли ж Юдінцева забрала дитину у Петербург, чоловік назвав це викраденням.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Панін поплатився за зустріч з дочкою в'язницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути