середа, 29 серпня 2012 10:13

Олексій Чадов одружився з Агнією Дітковскіте

Олексій Чадов одружився з Агнією Дітковскіте
На церемонії були присутні тільки найближчі Фото: ИТАР-ТАСС

Відомі російські актори Агнія Дітковскіте та Олексій Чадов таємно зіграли весілля. Незважаючи на розставання, закохані зрозуміли, що не можуть не бути разом.

Олексій Чадов і Агнія Дітковскіте вже давно не з'являються на світських заходах і тим більше разом. Більш того, пара розірвала всі стосунки, і їх не єднало нічого, крім фільму, де обидва знімалися. Однак стали ходити чутки, що актори помирилися і знову почали зустрічатися. Тепер же з'явилася інформація, що Чадов і Дітковскіте таємно оформили стосунки. Нібито на церемонії були присутні тільки найближчі.

"Льоша і Агнія розписалися по-тихому ще минулої п'ятниці, 24 серпня. На церемонії були тільки найближчі люди. А пізніше в такому ж вузькому колі відправилися в ресторан. Але це була неофіційна частина. Саме весілля буде дуже пишним", - розповів близький друг молодят.

Повідомляється, що саму подію Чадов і Дітковскіте відзначать у Підмосков'ї, в одному з ресторанів елітного заміського клубу. На урочистість запрошені кілька десятків людей. "Молодята заселяться в один з наших VIP-котеджів за добу до самого свята. Весілля зіграють традиційне, буде навіть викуп нареченої" - поділилися організатори заходу.

Після викупу Олексій і Агнія, за сценарієм, повинні переміститися під намети, які спеціально натягнуть для святкування. Там уже на гостей чекатимуть накриті столи з різними стравами. Між тим інформацію про своє весілля ані сам Чадов, ані Дітковскіте не коментують.

Актори познайомилися ще в 2006 році на зйомках фільму "Жара". Тоді Агнії, доньці знаменитої актриси Тетяни Лютаєвої, було всього 17 років. Юний вік коханої не відлякав Чадова, і вже через кілька місяців молоді почали жити разом. "У нас із самого початку все було по-справжньому. Я побачив Агнію і якось відразу відчув, що вона - моя людина. І з кожним днем все більше переконуюся в тому, що не помилився", - в одному з інтерв'ю говорив Олексій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон примусила Олексія Чадова заспівати

Однак у 2009 році Чадов і Дітковскіте розійшлися. Що стало причиною розставання, обидва воліли не розповідати. Тоді Олексій став з'являтися на світських тусовках з різними жінками, а Агнія - у супроводі матері. Втім, повідомлялося, що колишні закохані зуміли зберегти дружні стосунки. Як виявилося, настільки близькі, що в підсумку одружилися.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Чадов одружився з Агнією Дітковскіте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути