Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2019 16:37

Олександр Кривошапко здивував шанувальників новим стилем

  Кривошапко випустив нову пісню. Фото: прес-служба
Кривошапко випустив нову пісню. Фото: прес-служба

Співак Олександр Кривошапко презентував трек "Манит". Композиція про любов виконана в новому для виконавця стилі. До цього Кривошапко працював в жанрі кросовера.

"Я, як людина не позбавлена духу авантюризму, вирішив спробувати себе в невластивому для мене раніше стилі виконання і взяв в роботу дуже сучасний матеріал. Першою композицією стала пісня "Манит". Її назва виявилася символічною, так як мене реально вабить нове і не випробуване мною в різних музичних напрямках. Я ще досить молодий і перебуваю в постійному пошуку", - розповідає Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не втримав: Леді Ґаґа оконфузилася в обіймах фана

Автором слів і музики стала Ольга Бажана, яка працює з багатьма артистами СНД. Саунд-продюсером виступив Михайло Кошовий, відомий своїми роботами з Ані Лорак, LOBODA, ALEKSEEV, Alyosha.

Також Олександр Кривошапко анонсує вихід нового альбому на початку наступного року.

На честь українського гурту MOZGI назвали зірку в космосі. Символічно, що зірка з'явилася в Українському астрономічному каталозі в день виходу ювілейного 5 альбому групи.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко здивував шанувальників новим стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути