вівторок, 31 липня 2018 09:36

Олег Винник зібрав стадіон в Одесі
5

Олег Винникна концерті в Одесі
Фото: Віктор Окремов
Олег Винникна концерті в Одесі
Олег Винникна концерті в Одесі
Олег Винникна концерті в Одесі
Олег Винникна концерті в Одесі

28 липня Всеукраїнський гастрольний тур Олега Винника "Ти в курсі" зустрічала Південна Пальміра. Концерт відбувся на одному з новітніх в Європі стадіоні "Чорноморець" і відрізнявся від усіх попередніх виступів музиканта новим світловим оформленням. Креативна команда технічного персоналу і освітлювачів по-новому підійшла до розробки сценічного освітлення і спецефектів, що зробило шоу Олега Винника унікальним і незабутнім.

"В Одесі публіка не буде аплодувати тільки тому що ти - артист. Спочатку глядач оцінює. Зізнатися, мені теж колись довелося завойовувати любов одеситів. Бог дав заслужити їхню повагу. Але багато колег мене підтримають: зібрати стадіон в Одесі - непросто", - зазначив виконавець.

Крім того, Винник поділився цікавими подробицями концерту:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник розповів, як ставиться до свого віку

"Коли я почав співати"Вовчицю", на небі вийшла місяць розміром з" паляницю ". Це настільки було містично. Вперше під час мого виступу на стадіоні з'явилася повний місяць", - сказав артист.

Свій гастрольний тур Олег Винник продовжить у другій половині серпня на стадіонах Кропивницького, Сум та Рівного. Потім співак дасть додаткові концерти в Чернівцях та Житомирі, а пізніше відправиться в південні і східні регіони України.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник зібрав стадіон в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути