середа, 27 березня 2019 23:50

Олег Винник заінтригував несподіваним образом

Олег Винник вирішив дати можливість своїм шанувальникам вгадати, на яку пісню він представить новий кліп. З такою пропозицією артист звернувся до підписників на сторінці в Instagram, опублікувавши незвичні фото. На знімках виконавець постає у несподіваному образі: у костюмі іспанського кабальєро і з довгим волоссям.

Автор: Instagram
  На створення образу знадобилося близько 6 годин
На створення образу знадобилося близько 6 годин

"Артисти повинні "перевтілюватися". В першу чергу, це цікаво - подивитися на себе в іншому амплуа. До кожного нового образу, який мені пропонують стилісти, я ставлюся з самоіронією. Більш того, вважаю, що в моїй творчості повинен бути присутнім гумор", - зазначає Олег Винник.

На створення образу знадобилося близько 6 годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник заінтригував історією про свій перший поцілунок

"Я приблизно уявляв, як буду виглядати в новому кліпі, проте, зізнатися, кінцевий результат мене здивував. Вийшло досить незвично. Але чому б і ні? Для мене головне, щоб все було гармонійно, щоб глядач повірив, і щоб цілісна картинка ні в кого не викликала сумнівів", - поділився співак.

Автор: Instagram
  На створення образу знадобилося близько 6 годин
На створення образу знадобилося близько 6 годин

На яку пісню Олег Винник готує нову відеороботу, стане відомо в найближчі дні на YouTube-каналі артиста і його офіційних сторінках в соцмережах.

Олег Винник переніс дату концерту на Арені-Львів з 1 червня через матчі національної збірної України на прохання ФФУ, про що артист оголосив на сторінці в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник заінтригував несподіваним образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути