Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2018 16:38

Олег Винник влаштує два концерти у київському Палаці спорту

Олег Винник влаштує два концерти у київському Палаці спорту
Олег Винник влаштує два шоу в київському Палаці спорту Фото: Прес-служба

Співак Олег Винник дасть додатковий концерт в столиці, артист двічі вийде на сцену київського Палацу спорту в листопаді.

Такого в українському шоу-бізнесі ще не робив ніхто. На раніше заявлений виступ музиканта 7 листопада залишилась лімітована кількість квитків, в зв'язку з цим організатори прийняли рішення провести додатковий концерт, який відбудеться на тому ж майданчику з різницею в два дня - 9 листопада.

Шоу Олега Винника на київській сцені буде абсолютно унікальним і несхожим на всі попередні виступи співака. Палац спорту дозволяє артистові і його команді втілити в життя найсміливіші ідеї, які технічно неможливо було реалізувати на інших майданчиках туру "Ти в курсі" і де-небудь повторити в майбутньому. На глядачів чекає абсолютно нова сцена і візуаізація, яскраві спецефекти, а також креативні постановки і театралізовані номери. Режисером-постановником концертного шоу виступить Сергій Неклева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник показав рідкісне фото з особистого життя

Перед тим, як виступити в столичному Палаці спорту, виконавець дасть кілька концертів в східних і південних регіонах країни. У жовтні програма "Ти в курсі" прозвучить в Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі та інших містах. Крім того, Олег Винник повторить на біс своє шоу в Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник влаштує два концерти у київському Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути