пʼятниця, 13 жовтня 2017 17:36

Олег Винник розважатиме українців на Новий рік

Олег Винник розважатиме українців на Новий рік
Олег Винник візьме участь у новорічному шоу Фото: Единственная

Масштабний фільм-концерт під назвою "Велика новорічна пригода" побачать глядачі в новорічну ніч.

На унікальній концертній сцені, у студіях каналу й інших незвичайних локаціях по-новому зазвучать українські хіти, а найпопулярніші виконавці опиняться у круговерті новорічних див і перевтілень. Телеканал "Україна" починає другу знімальну сесію святкового проекту

Зйомки основної сюжетної лінії масштабного проекту "Велика новорічна пригода" стартують найближчим часом. У зірковій частині проекту візьмуть участь більш як 20 найяскравіших артистів української естради. Їхні імена канал поки що залишає в таємниці. Кращі вітчизняні виконавці разом із ведучими каналу порадують глядачів яскравими дуетами, несподіваним прочитанням найвідоміших українських хітів, оригінальними поворотами сюжету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник розповів, як почав займатися музикою

Нещодавно канал завершив зйомки однієї з інтригуючих сюжетних ліній "Великої новорічної пригоди", у центрі якої дивовижні пригоди співака Олега Винника.

"Зізнаюся, було непросто грати себе. Адже я досить самокритична людина, – зазначив Олег Винник. – Сценаристи придумали стільки пригод, я сам був шокований. Але підійшов до участі в проекті з посмішкою. Сподіваюся, буде весело".

Фільм-концерт українці побачать 31 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розважатиме українців на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути