Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2018 12:20

Олег Винник розповів студентам про свій успіх у шоу-бізнесі
3

Співак Олег Винник став зоряним викладачем кафедри шоу-бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв та провів перший майстер-клас для студентів. Послухати лекцію артиста пощастило першокурсникам - майбутнім менеджерам шоу-бізнесу, організаторам івентів і піарникам.

Зустріч проходила в форматі питання-відповідь. Говорили про вибір життєвого і професійного шляху, успіху, командну роботу. На прохання учнів лекція закінчилася загальним виконанням хітів музиканта "Ніно" і "Як жити без тебе".

"Я дуже задоволений першим майстер-класом і новим досвідом, - поділився враженнями Винник. - Це було нелегко, але, на мій погляд, необхідно і для студентів, і для мене. За освітою - майбутнє. Ми повинні нести якомога більше корисної інформації , не думаючи про власні амбіції. Я щасливий, що мені довірили право поділитися своїм досвідом з молодими людьми. Нехай вчаться, я з задоволенням буду брати участь в цьому процесі ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скажене весілля" не обійшлося без справжнього спецназу

Співак Олег Винник дасть додатковий концерт в столиці, артист двічі вийде на сцену київського Палацу спорту в листопаді.

Такого в українському шоу-бізнесі ще не робив ніхто. На раніше заявлений виступ музиканта 7 листопада залишилася лімітована кількість квитків, в зв'язку з цим організатори прийняли рішення провести додатковий концерт, який відбудеться на тому ж майданчику з різницею в два дня - 9 листопада.

Шоу Олега Винника на київській сцені буде абсолютно унікальним і несхожим на всі попередні виступи співака. Палац спорту дозволяє артистові і його команді втілити в життя найсміливіші ідеї, які технічно неможливо було реалізувати на інших майданчиках туру "Ти в курсі" і де-небудь повторити в майбутньому. На глядачів чекає абсолютно нова сцена і візуаізація, яскраві спецефекти, а також креативні постановки і театралізовані номери. Режисером-постановником концертного шоу виступить Сергій Неклева.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розповів студентам про свій успіх у шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути