Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2019 12:58

Олег Винник приготував музичний подарунок до Дня Незалежності

Автор: Віктор Окремов
  У мережі офіційна прем'єра композиції під назвою «Сльози на землі» очікується 23 серпня
У мережі офіційна прем'єра композиції під назвою «Сльози на землі» очікується 23 серпня

Традиційно до Дня Незалежності співак Олег Винник готує подарунок своїм слухачам. Під час зйомок святкового шоу "З Днем народження, Україно!", яке телеканал "Україна" покаже 24 серпня, співак презентував нову пісню. Першими, кому пощастило її почути, стали глядачі концерту в КВЦ "Парковий".

У мережі офіційна прем'єра композиції під назвою "Сльози на землі" очікується 23 серпня. А вже 24-го, в День Незалежності, музикант виконає її для багатотисячної аудиторії на стадіоні "Арена Львів". Це буде один з обіцяних сюрпризів в рамках сольного концерту, який довелося перенести через відбіркові футбольні матчі Національної збірної України на Євро-2020, і яким Винник продовжить свій всеукраїнський тур "Роксолана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ у телефоні: Олег Винник прикрасив обкладинку платіжних карт українців

"Ця пісня прийшла мені в той час, коли я працював над зовсім іншими композиціями. І я зрозумів: якщо тобі щось дається, потрібно не упустити момент і поділитися цим зі своїми слухачами", - розповів співак.

З концертною програмою "Роксолана" Олег Винник проїхав 13 міст України. В даний час артист перебуває в гастрольному турі на підтримку Аграрної партії, яку очолює Михайло Поплавський. Восени музикант продовжить давати сольні концерти. Виступи співака відбудуться в центральних, південних і східних областях.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник приготував музичний подарунок до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути