середа, 16 жовтня 2019 22:49

Олег Винник озвучив ім'я майбутньої доньки

  Олег Винник виступив у Запоріжжі. Фото: прес-служба
Олег Винник виступив у Запоріжжі. Фото: прес-служба

Нещодавно співак Олег Винник виступив в запорізькому Палаці спорту "Юність" з програмою "Роксолана". Незважаючи на те, що мешканці Запоріжжя в цей день відзначали День міста і на вулицях проходило безліч святкових заходів, концертний зал був переповнений шанувальниками артиста.

Винник традиційно виконав хіти "Ніно", "Щастя", "Вовчиця", "Полон", "Як жити без тебе" і нещодавні композиції "Ти в курсі", "Роксолана", "Бджола Майя". Також співак виконав нову баладу "Сльози на землі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед смертю батьки Олега Винника жодного разу не були на концерті сина

У Запоріжжі Винник відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Зустріч проходила в форматі дитячої прес-конференції. Діти цікавилися, коли Олег написав свою першу пісню, яку музику слухає, чи є у нього домашні тварини. У відповіді на питання про улюблене жіноче ім'я виконавець згадав ряд своїх знаменитих хітів, а під час автограф-сесії здивував зізнанням: "Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна".

Автор: прес-служба
  Олег Винник виступив у Запоріжжі
Олег Винник виступив у Запоріжжі

Крім концертів в турі Винник активно займається спортом, про що свідчать відеоролики в його Instagram.

В рамках осінньої частини туру Олег Винник дав 7 аншлагових концертів в центральних і східних областях України. Наступними програму "Роксолана" почують жителі Кривого Рогу, Кропивницького, Миколаєва, Херсона, Умані та Білої Церкви. Кульмінацією туру стане концерт в столичному Палаці спорту, запланований на 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник озвучив ім'я майбутньої доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути