Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 19:11

Олег Винник незабаром представить нову пісню з жіночим іменем

Автор: прес-служба
  Олег Винник розпочне тур "Роксолана" з Тернополя
Олег Винник розпочне тур "Роксолана" з Тернополя

29 травня концертом на Тернопільському міському стадіоні стартує всеукраїнський гастрольний тур Олега Винника "Роксолана". З новою програмою співак виступить на головних сценах і наймасштабніших майданчиках країни.

Крім звичних для артиста "Арени Львів", полтавської "Ворскли", івано-франківського "Рух", рівненського "Мототреку", організатори оголосили про концерти Олега Винника в Дніпрі на стадіоні "Метеор", в Черкасах - на центральному міському стадіоні, на Іподромі в Луцьку і в харківському ОСК "Металіст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tayanna разом з Laud створили новий ліричний трек

До кожного туру команда музиканта готує нову конструкцію сцени, екрани, використовуючи найсучасніші технології.

Винник порадує глядачів не тільки хітами, але і музичними новинками. А в колекцію пісень з жіночими іменами додасться ще одна - весела, рок-н-рольна, але з важливим меседжем.

"Ідею цієї композиції я виношував в голові близько двох років. Нарешті вона народилася. Жартівлива, грайлива, з чисто української філософією. У пісні жіноче ім'я. Але це не "Ніно"-2", - розповів Олег.

Нагадаємо, першими шоу "Роксолана" побачать мешканці Тернополя, Ужгорода, Івано-Франківська, Чернівців та Луцька. Потім артист відправиться в Рівне, Харків, Чернігів та інші міста України.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник незабаром представить нову пісню з жіночим іменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути