понеділок, 31 серпня 2020 17:19

Олег Винник та Олена Шоптенко об'єднали мюзикл, рок і танго на паркеті "Танців з зірками"
5

Прем'єра нового сезону "Танців з зірками" відбулася 30 серпня. У першому прямому ефірі одна з пар проекту — Олег Винник та Олена Шоптенко — в пристрасному танго представила власне прочитання знаменитого мюзиклу "The Phantom Of The Opera".

У музичному супроводі постановки кумир мільйонів та одна з найвідоміших танцівниць країни поєднували класику мюзиклу і стилістику року.

На цьому фішки не закінчилися. Музикант зробив те, на що не наважувався жоден з його колег. Вперше в історії шоу Винник одночасно танцював і співав. Артист самостійно виконав вокальну партію Фантома.

Пара розповіла, як готувалася до танцювального шоу
Фото: надане піар-агентом артиста
Пара розповіла, як готувалася до танцювального шоу
Пара розповіла, як готувалася до танцювального шоу
Пара розповіла, як готувалася до танцювального шоу
Пара розповіла, як готувалася до танцювального шоу

"Це той унікальний випадок, коли схвалення номера і треку тривало буквально 10 хв. Всі одноголосно підтримали нашу ідею. У Олега дуже яскравий характер і мужній типаж. Танго — однозначно його танець. По суті, в нашій постановці він зіграв самого себе — владного спокусника ", — розповіла Шоптенко.

Пара продемонструвала кілька ефектних підтримок, проте вирішила відразу не розкривати всі козирі.

"Спочатку мені було страшно робити підтримки з Олегом, до тих пір, поки він не підняв мене на витягнутих руках і не зробив все сам. Першу дистанцію ми подолали за 5 секунд", — зізналася Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрпризи від Каменських, Потапа і Тіни Кароль: як Юрій Горбунов відгуляв ювілей

"Я в своєму житті навчився довіряти професіоналам, які в мене вірять. Олена повірила в мене, і я постараюся її не підвести", — зазначив виконавець.

30 серпня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір оновленого сезону проєкту "Танці з зірками". Ефір був сповнений пристрасними та яскравими танцями, окрім того не минуло і без неочікуваних новин.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник та Олена Шоптенко об'єднали мюзикл, рок і танго на паркеті "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути