Ексклюзиви
понеділок, 15 січня 2018 10:23

Оксана Григор'єва висунула Мелу Гібсону нові звинувачення

Оксана Григор'єва висунула Мелу Гібсону нові звинувачення
Мел Гібсон і Оксана Григор'єва судилися кілька років Фото: Glamurchik - Tochka.net

47-річна піаністка і співачка Оксана Григор'єва знову пожалілася на 62-річного Мела Гібсона, з яким розлучилася в 2010 році. Тепер Григор'єва стверджує, що страждає від посттравматичного стресового розладу, який виник "через насильство в сім'ї і тривалого важкого судового розгляду, яке їй довелося пережити".

У документі, що потрапив до рук журналістів, Григор'єва стверджує, що через стреси і банкрутства у неї виникла аденома гіпофіза - пухлинне утворення в гіпофізі. Співачка судиться з фірмою White, Zuckerman, Warsavsky, Luna & Hunt, яка допомагала їй під час розгляду з Гібсоном і тепер вимагає від Оксани більше 100 тисяч доларів нібито непогашеного боргу за роботу.

У 2009 році у Гібсона і Григор'євої народилася дочка Люсія, а через рік Оксана заявила на батька своєї дитини в поліцію, звинувативши в домашньому насильстві. Протягом декількох років вона пред'являла голлівудському акторові судові позови, в тому числі з вимогою збільшити розмір аліментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповнілий Мел Гібсон вийшов у світ з молодою нареченою

Зараз ви читаєте новину «Оксана Григор'єва висунула Мелу Гібсону нові звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути