понеділок, 28 грудня 2015 23:26

Оксана Байрак знайшла заміну апартаментам Віктора Ющенка

Відбулася прем'єра фільму "Обраниця" українського кінорежисера Оксани Байрак. Зйомки не обійшлися без скандалу і були на межі зриву. Більшу частину фільму знімали в Батумі, але деякі сцени планували в Києві.

Автор: надане Владом Громовим
 

Житло одного з головних героїв Ігоря Верника і його екранної дружини Ксенії Хаїрової знімали в самому центрі Києва. Спеціально орендували розкішну квартиру, власником якої за чутками є екс-президент України Віктор Ющенко. П'ятикімнатні апартаменти знаходяться по вулиці Михайлівській. З вікон відкривається приголомшливий вид на Майдан, Софію Київську та Михайлівський собор. Інтер'єри в класичному стилі, багато дерев'яних меблів і оригінального декору. За оцінкою ріелторів, вартість оренди такої нерухомості близько 1000 у.о. на добу.

Автор: надане Владом Громовим
 

"Зняти все за одну знімальну зміну не встигли і тому вирішили перенести завершення зйомок на інший період. Тут не обійшлося без скандалу. Журналісти розкопали, що апартаменти Віктора Ющенка. Після галасу в ЗМІ знімальній групі відмовили в оренді квартири. Зйомки могли зірватися. А це великі штрафні санкції, оренда апаратури, гонорари акторів, зарплата знімальної групи. Довелося протягом доби, шукати заміну" - розповідає Оксана Байрак.

Знайшли три об'єкти більш-менш схожі на квартиру Віктора Ющенка.

"На екрані комар носа не підточить. А ставлення до культури у екс-президента, який завжди так дбав за неї, як було номінальним, таким і залишилося, - говорить Байрак. – Цей фільм став прекрасним подарунком до Нового року моїм глядачам. Кохання, зрада, надія, каяття і всепереможна віра в життя - все в моїх кращих традиціях".

Зараз ви читаєте новину «Оксана Байрак знайшла заміну апартаментам Віктора Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути