понеділок, 18 лютого 2013 12:48

Охоронець магазину публічно принизив відомого актора

Охоронець магазину публічно принизив відомого актора
Форест Вітакер не став заявляти в поліцію Фото: GLOBAL LOOK Press

Відомого актора Фореста Вітакера запідозрили у крадіжці з магазину в Нью-Йорку. Охоронець Milano Market зупинив знаменитість на виході з гастроному і публічно обшукав його.

Фореста Вітакера, володаря "Оскара" за фільм "Останній король Шотландії", звинуватили в крадіжці товарів з нью-йоркського магазину. Охоронець магазину, за словами очевидців, поводився зі знаменитістю і мільйонером як з простим злочинцем.

Через кілька годин після інциденту з'явився офіційний коментар від представника актора. За його словами, Вітакер, який не коїв крадіжки, був обурений порушенням своїх прав.

"Це дуже неприємна ситуація, враховуючи, що Форест всього лише зайшов в магазин. Але найнеприємніше полягає в тому, як його співробітники ставляться до постійних клієнтів. Публічний обшук за відсутності доказів є порушенням прав. Форест не вдався до допомоги влади", - заявили в оточенні артиста.

Актор, незважаючи на незаконний обшук та порушення своїх прав, перейнявся благаннями охоронця, який злякався звільнення, і не став заявляти в поліцію. Вітакер лише висловив надію, що в майбутньому співробітники магазину змінять свою поведінку і будуть по-іншому ставитися до покупців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Парижі Жерара Депардьє заарештували за водіння у нетверезому стані

Форест Вітакер отримав "Оскар" за роль президента Уганди Іді Аміна у фільмі "Останній король Шотландії". У його колекції нагород є "Золотий глобус", BAFTA, Emmy Award і премія Каннського кінофестивалю.

Зовсім скоро Фореста Вітакера можна буде побачити в новому бойовику "Повернення героя" з Арнольдом Шварценеггером. Також в цьому році він з'явиться в трилерах "З пекла", "Зулу" та "Пішак", а також в драмі Лі Деніелса "Дворецький".

Зараз ви читаєте новину «Охоронець магазину публічно принизив відомого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути