Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2018 15:41

Оголосили перших хедлайнерів фестивалю Білі Ночі

Оголосили перших хедлайнерів фестивалю Білі Ночі
Cape Cod, Cepasa і Masterskaya відкриють Білі Ночі Фото: Прес-служба

Літній dance-фестиваль Білі Ночі проходить двічі на рік на Арт-заводі Платформа. У цьому році він відбудеться вшосте. З року в рік, це понад 100 артистів різних музичних напрямків на кількох сценах, світлові шоу і кіловати звуку. Починаючи з 2015 року тут виступали такі музиканти, як Pillowtalk, дует me, Christian Burns, Kadebostany, My Digital Enemy і ONUKA. Крім музики – це, звичайно, атмосфера: фотозони, фуд-корти від Ulichnaya Eda, найкращі бари Києва та кілограми метафану який став асоціюватися у багатьох гостей саме з Білими Ночами. Тут починають танцювати з заходом сонця і до 10 ранку.

Цього року Білі Ночі готують 5 сцен. І ми вже можемо розкрити малу частину лайн-апу першого фестиваля літа:

На Main Stage зіграє електронщик Cape Cod. Він вміє якось особливо поєднувати безліч музичних стилів: від house до альтернативи 90-х. Там же тебе чекає виступ українського продюсера Cepasa, володаря премії YUNA 2017 номінації "Нове Дихання". Він почав музичну кар'єру ще в 2012 році, а завдяки своєму останньому альбому Noises його вже прирівнюють до таких виконавців, як Caribou, Bonobo і Darkside. До компанії також приєдналися Salat showcase. Багато тусовщиків чули про SALAT PARTY – проект, який існує понад трьох років. У минулому році на головній сцені Білі Ночі Vol.5 SALAT був представлений хедлайнером Apashe. Основна ідея – продумане якісне шоу, з усіма деталями: від різних спецефектів до віджеїнга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці виступить британський гурт Everything Everything

Backyard stage будуть заряджати хаус-діджеї відомі своїми виступами на фестивалі Z-Games: Terry Raze і Lyamin. На цій же сцені виступлять Musson, Dastish Fantastish, Hanna, Kasey Kaotto, Den Pest, Gosh, а також союз харизматичних хлопців Intelligent Sound Alliance, які поєднують в своїх сетах техно і електро музику з потужною енергетикою.

Masterskaya Stage закріплена за однойменним рекорд-лейблом заснованим Іваном Дорном. Він орієнтований на виконавців з унікальним підходом і свіжим баченням сучасної музики. Там тебе чекає LAYAH, яка постійно трансформує свій стиль і напрямок у музиці. Група [O], творчість яких називають поп-музикою майбутнього. Вони записали свій дебютний міні-альбом "Самий сік" в минулому році, з яким звучать на радіо. І ще безліч талановитих виконавців, таких як Jonathan Livingston, Sealand Airlines, LemoJovie, Lolita Kox, Pahatam / Levani, Mikola, Aero Benin і P.Pat.

Крім цього, на фестивалі буде ще 2 сцени: Inside Stage і Martini Stage лайн-ап яких поки тримають в секреті.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили перших хедлайнерів фестивалю Білі Ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути