понеділок, 02 березня 2020 22:46

Оголена і щаслива: фітнес-модель поділилася світлинами з гавайської відпустки
3

Жінка відпочиває на Гавайських островах
Фото: instagram.com/anacheri/
Жінка відпочиває на Гавайських островах
Жінка відпочиває на Гавайських островах

Фітнес-модель 33-річна Ана Чері знову позбавила спокою своїх прихильників. Цього разу американка поділилася знімками із відпустки.

Модель демонструє досконале тіло у купальнику в Instagram.

Жінка відпочиває на Гавайських островах. Вона позує, сидячи на піску у персикового кольору купальнику із квітковим принтом. Ана прикрашає себе гавайською квіткою плюмерії і дарує відкриту посмішку глядачам. На другому плані світлини - пальми, листя яких розвіюються на вітрі. Над головою усміхненої моделі хмара - золотиста від західного сонця.

"Ця відпустка була такою розслаблюючою. Немає багато про що розповідати, але це те, що ви повинні робити у справжній відпустці! Спати, їсти, засмагати, жити в тут-і-тепер. Це було так приємно", - написала Ана Чері.

Шанувальники пораділи за Чері і побажали на повну насолодитися відпочинком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фітнес-модель безсоромно спокушає фоловерів у Instagram

"Красива дівчина! Радий, що тобі там найкраще відпочивається, ти заслуговуєш на це!", "Насолоджуйся, мала", "Мій улюблений острів", "Ти заробила, моя дорога, насолоджуйся плодами своєї праці", - написали фоловери під світлиною.

Американська фітнес-модель 33-річна Ана Чері показала світлину з відпочинку. Жінка похизувалась ідеальним тілом в Instagram. Запальні фото в різних комплектах білизни, від спортивного до еротичного, підкреслюють ідеальну фігуру жінки.

Зараз ви читаєте новину «Оголена і щаслива: фітнес-модель поділилася світлинами з гавайської відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути