вівторок, 15 січня 2019 11:21

"Очі видають усі почуття": Маша Єфросиніна у вишиванці з коханим справила фурор у мережі

"Очі видають усі почуття": Маша Єфросиніна у вишиванці з коханим справила фурор у мережі
Маша Єфросиніна у вишиванці і з коханим справила фурор в мережі Фото: rbc.ua

Телеведуча згадала про кумедний інтернет-рекорд і показала знімок із чоловіком.

Популярна телеведуча Маша Єфросиніна показала ще один знімок у Instagram із відпочинку, на якому красується у стильній синій вишиванці. Телеведуча у сонячних окулярах боса сидить на траві та посміхається.

Єфросиніна з гумором згадала про головну Instagram-новину – популярність фото яйця, обігнавшого рекордсменку фотоблогу Кайлі Дженнер. Вона іронічно зазначила, що до такої затребуваності у мережі їй ще далеко.

"Отже, зізнавайтесь, хто з вас сьогодні пошкодував, що він не яйце?" - поцікавилася Єфросиніна, звертаючись до фанів.

Багато з них запитали, про яке яйце йде мова, адже не всі користувачі були в курсі мережевих перипетій, інші ж відзначили гумор телеведучої та не залишили без уваги її вбрання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Высиживаю...

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Гарна сукня", "Ой, як смачно. Дуже соковите фото", "Приголомшлива сукня", "Приголомшливе поєднання кольорової гами! У вас все так гармонійно і складно!", "Метелик на квітці!", "Маша, ви як завжди прекрасні", - написали фани.

Також знаменитість показала романтичне фото з чоловіком. Вона постала перед шанувальниками без макіяжу, зате з щасливою посмішкою на обличчі.

Шанувальники телеведучої не змогли стримати захоплення, дивлячись на пару, яка виглядала у кадрі умиротвореною та щасливою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чикаго випустили календар із українками у вишиванках

"Мир і любов!", "Дуже красива і гармонійна пара", "Яка гарна пара!", "Мега красива пара. Ви молодці та приклад для багатьох", "Дуже помітно, коли дві людини люблять один одного. Очі видають усі почуття, стільки ніжності та тепла. Справді приємно дивитися не на награні почуття! Любові вам до кінця, нехай у серці завжди палає цей вогник", - відзначали спостережливі коментатори.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

🌅

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

У прокат вийшла стрічка "Пригоди S Миколая". Актори та творча група новорічного блокбастера представила його на зірковій вечірці.

Режисером стрічки став Семен Горов, якого український глядач знає за відомими зимовими мюзиклами "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Пригоди Вєрки Сердючки".

"Це комедія для всієї родини, де є злиття деяких жанрів, є бандити, є багато музики, пісні, які співають актори. Але це не мюзикл. Вона розповідає про реальну сім'ю, голова якої втратив усі кошти і змушений з родиною перебратись до Карпатського села. Їхня сім'я на межі розпаду. Але одне маленьке диво здатне змінити все. Я сподіваюсь, що ця історія зможе торкнутись душі кожного, незалежно від віку" - розповідає Семен Горов.

Зараз ви читаєте новину «"Очі видають усі почуття": Маша Єфросиніна у вишиванці з коханим справила фурор у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути