вівторок, 04 жовтня 2011 10:06

Обручка Елізабет Херлі схожа на прикрасу Кейт Міддлтон

Актриса Елізабет Херлі отримала чергову пропозицію руки і серця. Про намір зв'язати себе узами шлюбу зірці оголосив її приятель, крикетист Шейн Уорн. На доказ серйозності спортсмен підніс Ліз шикарну обручку. І як зазначають таблоїди, прикраса схожа на обручку Кейт Міддлтон.

Обручки із великим сапфіром - стійкий модний тренд. Все почалося з заручин принца Вільяма і Кетрін Міддлтон восени минулого року. Престолонаслідник подарував коханій обручку своєї матері принцеси Діани. Відтоді попит на прикраси з сапфірами різко виріс.

Судячи з того, що й у 45-річної пані Херлі на пальці тепер красується каблучка з масивним сапфіром в парі з діамантами, інтерес до подібних ювелірних виробів пройде нескоро.

За даними Daily Mail, пропозицію Уорн зробив минулого тижня. Відбувалося все під час романтичної вечері пари в одному з ресторанів.

"Це було не зовсім приватно. Шейн на вставав на коліно, він просто оголосив про це присутнім в ресторані. Відвідувачі його підтримали, вони встали і зааплодували", - повідомив очевидець урочистої події.

На вихідних Херлі та Уорн були помічені на одному зі змагань з гольфу. Пара прогулювалася разом з 9-річним Деміеном, сином актриси, і не приховувала почуттів.

Нагадаємо, в грудні минулого року Ліз оголосила про розставання з індійським мільярдером Аруном Наяром. У червні пара завершила шлюборозлучний процес.

Приблизно в цей же час зациркулювали чутки про можливе одруження актриси зі спортсменом.

Але зірка поспішила спростувати плітки.

"Ймовірно, я збираюся вийти заміж і переїхати в Австралію, - написала актриса у своєму мікроблозі. - Ух, моє життя, вигадане таблоїдами, протікає досить бурхливо".

Зараз ви читаєте новину «Обручка Елізабет Херлі схожа на прикрасу Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути