четвер, 06 грудня 2018 19:22

Оголені сцени у Playboy та зіркові батьки: 27-річна коханка Хлої Морец не соромиться камер
15

Акторку Хлою Морец підловили на побаченні з моделлю Кейт Гаррісон. Це сталося через кілька місяців після розставання зірки "Піпця" з Брукліном Бекхемом.

Гаррісон у минулому знялась оголеною з Емілі Лабов у Playboy US (липень/серпень 2017).

Нова кохана Хлої народилась 1991-го року і є донькою актора Грегорі Гаррісона та колишньої моделі Бетті Лі "Ренді" Оакес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва без бюстгальтера та Бейонсе без трусів: найвідвертіші виходи зірок цього року

У Кейт дві сестри та брат, якого її батьки всиновили.

У минулому мама Кейт королева краси, яка працювала у Нью-Йорку моделлю з 17-ти років.

Коханка Хлої має контракти з модельними агенціями у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Майямі, Лондоні, Барселоні, Німеччині. Має тисячі підписників у Instagram, серед яких її нова подруга Хлоя Морец.

Задовго до Хлої Морец зустрічалась з Ніком Сіммонсом, сином легендарного гітариста Kiss Джина Сіммонса. Серед партнерок була музикант Емілі Армстронг, учасниця американського рок-гурту "Мертва Сара". Пара разом відпочивала на курорті у Мексиці.

Кейт ділиться оголеними фото на пляжі.

Раніше Хлоя Морец розповідала, що не допустить, щоб її застукали за поцілунками.

"Проблема в тому, що я бунтарка, якщо мені люди скажуть не робити чогось, я це і зроблю. Я думаю, чого це я не можу цілуватись на вулиці і робити речі, які роблять мої друзі? І я можу - ти можеш робити все що захочеш, але потім прийдеш додому і будеш розлючена, коли побачиш себе на фото", - говорить Хлоя виданню NET-A-PORTER's digital magazine, PorterEdi.

Хлоя Морець раніше зустрічалась із сином Девіда та Вікторії Бекхем, Брукліном. Пара кілька разів переривала стосунки, остаточно розбіглася у 2018-му році.

Зараз ви читаєте новину «Оголені сцени у Playboy та зіркові батьки: 27-річна коханка Хлої Морец не соромиться камер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути