неділя, 11 жовтня 2020 23:46

Обіцяв одружитися: ображена американка подала до суду на Бреда Пітта через невиконані обіцянки

Обіцяв одружитися: ображена американка подала до суду на Бреда Пітта через невиконані обіцянки
Бред Пітт втрапив у неприємну ситуацію. ФОТО: instagram.com/bradpittofflcial

Голлівудський актор 56-річний Бред Пітт втрапив у досить неприємну ситуацію. Актор може опинитися на лаві суду через ображену жінку.

Як повідомляє видання Page Six, генеральна директорка однієї з компаній охорони здоров'я штату Техас Келлі Крістіна, подала до суду на Пітта. Жінка звинувачує актора в шахрайстві. Також вона запевняє, що Пітт обдурив її розмовами про заміжжя.

Ображена жінка каже, що заплатила Бреду 40 тисяч доларів, аби він відвідав п'ять заходів благодійного фонду, що займається будівництвом будинків для жертв урагану Катріна. Та врешті Пітт нібито відміняв кожен захід і обіцяв приїхати наступного разу. Гроші при цьому не повертав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поповнення в родині Дмитра Комарова: телемандрівник став дядьком

Також відзначає, що стосунки між нею та Бредом стали надзвичайно довірливими і близькими. Жінка запевняє, що навіть обговорювала шлюб з зіркою і він нібито пообіцяв їй одружитися. Тепер з актора вимагають компенсацію в розмірі 100 тисяч доларів.

Проте представники Пітта зазначили, що Келлі Крістіна стала жертвою кібершахраїв. Хтось прикидався Піттом, та насправді актор ніколи не мав справ із Келлі.

Юристи Бреда також подали до суду відповідні документи.

У вересні цього року Бред Пітт та його колишня дружина Дженніфер Еністон разом розіграли пікантну сцену під час читань комедії 1982 року "Швидкі зміни в школі Ріджмонт-Хай". Читання проводились у рамках благодійного онлайн-проєкту.

Зараз ви читаєте новину «Обіцяв одружитися: ображена американка подала до суду на Бреда Пітта через невиконані обіцянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути