середа, 04 лютого 2009 11:21

Новий коханець Мадонни годиться їй в сини (ФОТО)

Поп-зірка Мадонна ніколи не бере перерв. Ледве закінчивши турне по американському континенту, співачка зібралася на нові гастролі. Незабаром Мадонна відправляється до Європи. Поки ж зірка поєднує підготовку до гастролей з облаштуванням особистого життя. З Бразильським красенем модельної зовнішності Хесусом Лусом вона частенько з"являється на публіці.

Мадонна познайомилася з мачо під час грудневої фотосесії для журналу W. З чуток, співачка була так зачарована хлопцем в стилі латино, що одразу ж запропонувала супроводжувати її в турне Sticky & Sweet. Пару кілька разів бачили разом, з"явилися плітки про роман, але незабаром вони стихли. Співачка разом з дітьми відправилася до екс-чоловіка Гая Річі святкувати Різдво і практично весь січень провела в Британії. Проте вчора Мадонну і Хесуса знову бачили разом.

50-річна співачка і 22-річний манекенник пообідали разом в італійському ресторані Marcelleria. Пара виглядала досить колоритно: Мадонна в стьобаному пальті та красень в розстебнутій сорочці. За деякими даними, незадовго до цього Хесус вилетів до Лондона, аби відсвяткувати свій день народження в компанії поп-діви.

До речі, близьке знайомство із зіркою світової величини вже принесло манекенникові масу бонусів. За словами колишнього агента Луса, Серджіоса Маттоса, зараз рейтинг популярності його підопічного різко виріс. Він залишив модельне агентство 40 Graus Models і перейшов в престижніше Ford Models. "Він не відповідає на телефонні дзвінки, і його мати також відмовляється розмовляти. - говорить Серджіос. - Я бажаю йому успіху. Зараз я працюю з іншим манекенником, Хесусом Пересом. Він гарний хлопець, до того ж не є прихильником Мадонни".

За матеріалами Topnews, Starslife

Зараз ви читаєте новину «Новий коханець Мадонни годиться їй в сини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути