вівторок, 21 червня 2016 15:16

Новий "Джеймс Бонд" роздягнувся у фотосесії для W Magazine
3

Актор Том Гіддлстон, якому пророкують роль нового Джеймса Бонда, знявся у відвертій фотосесії для W Magazine.

Відомо, що Деніелу Крейгу активно шукають заміну у франшизі, адже зірка відмовився від 68 мільйонів фунтів стерлінгів за ще два фільми про пригоди спец агента на користь нового серіалу.

35-річний Том позує на майданчику без сорочки та в ліжку. До речі, Гіддлстон розповів, що був здивований, коли дізнався, що його голі сідниці вирізали з американської версії серіалу Нічний адміністратор, де він грає головну роль.

"Я був здивований, коли почув, що вони вирізали мої голі сідниці. Я тут, щоб сказати, що мої сідниці не небезпечні", - говорить актор, якому нещодавно приписали роман зі співачкою Тейлор Свіфт.

"Прямо зараз я поганий шпигун, тому що всі знають хто я є", - сказав у інтерв'ю Том.

Актора бачили на побаченні з Тейлор Свіфт, після чого їхні стосунки перестали бути секретом. Раніше співачка зустрічалась з Кельвіном Харрісом, Гаррі Стайлсом, Джейком Джилленхолом, Джоном Майєром

Тома Гіддлстона підловили, коли він виходив з готелю, де зустрічався з Тейлор Свіфт , коли журналіст TMZ запитав актора, чи їхні стосунки зі співачкою офіційні, той відповів: "так, чувак".

Зараз ви читаєте новину «Новий "Джеймс Бонд" роздягнувся у фотосесії для W Magazine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути