субота, 19 січня 2019 20:13

Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня

Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня
Новий альбом доступний для замовлення на всіх цифрових майданчиках Фото: прес-служба

В Apple Music відкрилося передзамовлення альбому Макса Барських - "7". За два місяці до офіційного релізу п'ятого студійного лонгплея артиста шанувальники змогли оцінити звучання нових пісень під час однойменного шоу в київському МВЦ.

З учорашнього дня альбом доступний для замовлення на всіх цифрових майданчиках по всьому світу і відкриває його композиція "Странная".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня "Плакала" очолила найпопулярніший російський чарт

"Я досить дивний і багатьом незрозумілий хлопець. Спостерігаючи портрети людей в житті, я найчастіше зупиняюся на тих, хто виділяється із загального потоку. Через незграбність, скромність або навпаки надмірну рішучість таких людей прийнято називати дивними. Але такі люди близькі мені, і я відчуваю їх найбільше. Ця пісня ідеальна для однієї пари навушників, двох закоханих у ванній і цілого будинку без електрики", - коментує Макс Барських.

Новий трек вже доступний до прослуховування і скачування. Світова прем'єра альбому "7" відбудеться 8-го лютого.

Стрімінговий сервіс Apple Music підбив підсумки року. Компанія опублікувала чарти 100 найпопулярніших пісень у світі та в окремих країнах. Більшість виконавців, чиї треки найчастіше слухали українці, є російськими

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути