пʼятниця, 02 лютого 2018 12:09

Нова "Лара Крофт" показала м'язи та синці на нових постерах
4

Алісія Вакандер у ролі Лари Крофт
Фото: Warner Bros. Pictures International
Алісія Вакандер у ролі Лари Крофт
Анджеліна Джолі у ролі Лари Крофт
Алісія Вакандер у ролі Лари Крофт

Прем'єра нового фільму про Лару Крофт, яку колись грала Анджеліна Джол пройде 16 березня.

Фільм "Tomb Raider: Лара Крофт" (Tomb Raider) з'явиться в світовому прокаті. Поки ж компанія Warner Brother's виклала в мережу нові кадри з виконавицею головної ролі - Алісією Вікандер. На свіжих промоснімках 29-річна зірка виглядає грізно і гаряче одночасно: вся в синцях і саднах, з рельєфними м'язами і в спортивному одязі.

Багато шанувальників франшизи, заснованої на однойменній комп'ютерній грі продовжують порівнювати Вікандер з Джолі, причому не на користь першої. Роль Лари Крофт принесла Анджеліні світову популярність і зробила секс-символом свого часу, і багато хто сумнівається, що такий же успіх чекає Вікандер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова "Лара Крофт" похвалилася розкішною фігурою в бікіні Louis Vuitton

Зате сама актриса в своїх силах впевнена і дуже рада, що роль дісталася їй, адже в дитинстві Алісія була палкою прихильницею ігор про Лару Крофт.

"Я з дитинства мріяла про великій пригоді. Зйомки в цьому фільмі (які проходили в Африці) і стали такою пригодою", - розповідала Вікандер.

Сюжет фільму розповість про юність героїні. Не вірячи в те, що її батько насправді загинув, Лара Крофт відправляється на його пошуки і починає розплутувати обставини його таємничого зникнення. З луком і стрілами за плечима, вона готова боротися не на життя, а на смерть, намагаючись знайти правду.

У фільмі також знялися Домінік Вест і Крістін Скотт Томас.

Зараз ви читаєте новину «Нова "Лара Крофт" показала м'язи та синці на нових постерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути