четвер, 09 червня 2022 15:16

Носить із собою костюм капітана Джека й витратив $5 млн на незвичайне бажання: цікаві факти про Джонні Деппа
5

Сьогодні, 9 червня, голлівудському актору Джонні Деппу виповнюється 59 років. Останніми роками ім'я кінозірки часто з'являлося в скандальних заголовках видань. Причиною цьому стало гучне розлучення із зіркою фільму "Аквамен" Ембер Герд. Колишня дружина звинуватила Деппа в домашньому насильстві. І хоча ці звинувачення нашкодили акторській кар'єрі чоловіка, вони виявилися неправдивими.

Депп виграв суд і не перестав бути кумиром для мільйонів глядачів. Зі святкової нагоди Gazeta.ua зібрала маловідомі факти з життя кінозірки.

1. Американський актор Ніколас Кейдж переконав Деппа стати актором. Уперше майбутні колеги по знімальному майданчику зустрілися на початку 1980-х. Згодом вони стали сусідами по кімнаті. Кейдж поділився в інтерв'ю, що під час гри в "Монополію" порадив Деппу спробувати себе в чомусь іншому. Тоді майбутня кінозірка намагався стати музикантом.

Згодом Кейдж познайомив Деппа зі своїм агентом. А той влаштував йому прослуховування до фільму "Кошмар на вулиці В'язів" - першого проєкту Деппа в Голлівуді.

2. І хоча він відкинув дитячу мрію про музичну кар'єру, продовжує грати на гітарі. 2012 року з американською акторкою Наталі Портман взяв участь у записі студійного альбому Пола Маккартні Kisses on the Bottom. А з 2015-го регулярно грає у спільній з Елісом Купером і Джо Перрі групі Hollywood Vampires.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продала фото дітей за $14 млн і колекціонує холодну зброю: маловідомі факти про іменинницю Анджеліну Джолі

3. Одна зі знакових ролей Деппа - це Рауль Дюк у "Страх і огида в Лас-Вегасі". Цей фільм знятий за мотивами однойменного автобіографічного роману американського журналіста й письменника Гантера Томпсона, який був близьким другом кінозірки. 2005 року він скоїв самогубство. Одним з останніх бажань Томпсона було розстріляти його прах з гармати. Депп виконав це незвичайне бажання, на яке витратив $5 млн.

9 червня голлівудському актору Джонні Деппу виповнюється 59 років
Фото: Getty Images
Останніми роками ім'я кінозірки часто з'являлося в скандальних заголовках видань. Причиною цьому стало гучне розлучення із зіркою "Аквамену" Ембер Герд
Деякі оцінюють статки актора в 0 млн
Депп завжди носить із собою костюм капітана Джека Горобця - головного героя "Піратів Карибського моря"
Першим проєктом Деппа став фільм "Кошмар на вулиці В'язів"

4. Дехто оцінює статки актора в $350 млн. Однак у його кишені гроші довго не затримуються. Депп має замок і виноробню у Франції, п'ять пентхаусів у Лос-Анджелесі, ферму й стайню в Кентуккі, декілька будинків у Голлівуді. Загалом 13 особняків і апартаментів на $72 млн. А ще придбав яхту за $18 млн і два острови - у Карибському та Егейському морях за $3,6 млн і $4,5 млн відповідно. Кілька мільйонів доларів коштує колекція Деппа з 200 картин. Десятки мільйонів витратив на авто й мотоцикли класу люкс, а також - на 70 раритетних гітар. А ще Депп колекціонує особисті речі зірок, серед яких Мерилін Монро і Марлон Брандо.

5. Депп завжди носить із собою костюм капітана Джека Горобця - головного героя "Піратів Карибського моря". Його фільмографія налічує 100 фільмів. Однак актор зізнавався, що хоч би куди він не їхав, ніколи не розлучається з костюмом героя пригодницької франшизи. В образі пірата Депп відвідує лікарні й підбадьорює маленьких пацієнтів.

Депп виграв суд проти колишньої дружини Ембер Герд. Тепер він отримає компенсацію від неї $15 млн. Актор своєю чергою має виплатити Герд $2 млн, оскільки фразу його адвоката, що Герд використовує фальшиві звинувачення в сексуальному насильстві як щит, визнали наклепом.

У залі суду Депп не був присутнім. На відміну від Герд, яка сиділа, опустивши очі.

Зараз ви читаєте новину «Носить із собою костюм капітана Джека й витратив $5 млн на незвичайне бажання: цікаві факти про Джонні Деппа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути