четвер, 08 березня 2012 14:52

Ніну Матвієнко не випускають з дому

Ніну Матвієнко не випускають з дому

31-річна співачка Антоніна Матвієнко, дочка Ніни Матвієнко, не пускає маму в крамниці і всі потрібні їй речі купує сама.

"Мама якщо щось хоче, каже мені — і я купую. Вона не ходить по магазинах, не хоче, щоб її впізнавали. Прості речі — шампуні, креми купую я. У жовтні на день народження подарувала їй маленьку помаранчеву сумочку-етно, оздоблену камінцями — за 700 гривень. Їй дуже сподобалося. Хотіла саме таку", - розповіла Gazeta.ua Антоніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виходило, що піарюся за рахунок мами" — Антоніна Матвієнко

Тоня згадує, що востаннє разом з Ніною Матвіжнко співала у Вінниці на день прикордонника торік.

"Співали пісню "Квітка-душа". Останнім часом дуже рідко співаю з мамою. Репетируємо на кухні. Чи у машині по дорозі — кажемо одна одній, коли хто вступає. Вдома на кухні не співаємо. Можу затягнути народну пісню, а мама підтягне. Люблю в ванній поспівати. А мама коло дверей ходить, мені підспівує. Кажуть, у нас однакові голоси. Коли співаємо разом — зовсім не схожі. У мене голос нижчий. Мама мій спів не критикує, може хіба зробити зауваження, чи я фальшивлю, чи не так дихання беру", - ділиться співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніна Матвієнко віддасть доньку на курси англійської

Після розлучення з чоловіком Тоня щодня залишає на вихованні мамі свою доньку 13-річну Уляну.

"Перехідний вік, складний характер. Більше звикла до батьків чоловіка, бо в них виросла. А з моєю мамою нікуди не ходить. У них різні інтереси", - зауважує вона.

Зараз ви читаєте новину «Ніну Матвієнко не випускають з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути