пʼятниця, 06 квітня 2012 11:52

Ніколь Кідман зіграє Грейс Келлі

Ніколь Кідман зіграє Грейс Келлі
Бюджет фільму становить $15 млн Фото: like.lb.ua

Ніколь Кідман зіграє головну роль в картині про те, як голлівудська зірка Грейс Келлі освоювала політичні інтриги, ставши в 1956 році княгинею Монако, повідомляє в п'ятницю The Hollywood Reporter.

Про те, що подібний проект затівається, стало відомо ще в жовтні, проте в той момент не було ясності ні щодо імені режисера, ні з приводу головної зірки. Тепер з'ясувалося, що зйомки вирішили довірити французькому режисерові Олів'є Даану, чия кінобіографія Едіт Піаф під назвою "Життя в рожевому кольорі" (2007) принесла "Оскар" актрисі Маріон Котійяр, яка зіграла Піаф.

У сценарії Араша Амелі немає найвідоміших подій з життя Грейс Келлі - ні зйомок з Гері Купером в "Рівно опівдні", ні "Оскара" за "Сільську дівчину" (1954), ні роботи з Хічкоком, ні знайомства з принцом Монако на Каннському фестивалі, ні їхнього весілля в 1956 році, що прогриміло на весь світ, ні відмови актриси від кіно, ні, нарешті, смерті в автокатастрофі в 1982-му. Картина повинна зосередитися навколо декількох місяців 1962 року, коли у принца Реньє III виникли розбіжності з Шарлем де Голлем щодо Монакської податкової політики. Вирішити делікатну ситуацію вдалося саме завдяки втручанню Грейс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман зіграє дружину Коліна Ферта

Експерти індустрії переконані, що інтерес продюсерів до переживань королівських осіб став наслідком неймовірного успіху фільму Тома Хупера "Король говорить!": проект зі скромним бюджетом в 14 мільйонів доларів привернув до себе увагу публіки на фестивалі в Торонто, після чого зібрав у світовому прокаті майже півмільярда доларів, заробив чотирьох "Оскарів" і цілий розсип премій меншого масштабу.

Бюджет фільму про Грейс Келлі, за даними The Hollywood Reporter, становить 15 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман зіграє Грейс Келлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути