понеділок, 05 березня 2012 18:12

Ніколь Кідман зіграє дружину Коліна Ферта

Ніколь Кідман зіграє дружину Коліна Ферта

Ніколь Кідман зніметься у фільмі "Залізничник" ("The Railway Man"), головну роль в якому виконає Колін Ферт. Про це повідомляє Variety.

Картина стане екранізацією однойменної біографічної книги колишнього офіцера британської армії Еріка Ломакса. Під час Другої світової війни він був захоплений у полон японцями. Ломакс пройшов через військові табори, де його катували. Крім того, разом з іншими полоненими він був змушений брати участь в будівництві залізниці.

Через роки Ломакс вирішив зустрітися з одним зі своїх мучителів і навіть погодився на примирення. Впоратися з психологічними травмами, отриманими під час війни, Еріку допомогла дружина Патті. У фільмі "Залізничник" Ломакса зіграє Ферт. Кідман виконає роль Патті. Спочатку кандидатом на цю роль була Рейчел Вайс. Проте актриса відмовилася від зйомок в "Залізничнику", тому що найближчим часом вона буде зайнята в інших проектах (зокрема, йдеться про картини "Еволюція Борна" і "Оз: Великий і могутній").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман заплатять $1 млн за пісню для індійського фільму

Постановкою "Залізничника" займеться Джонатан Теплицький ("Краще, ніж секс", "Палаюча людина"). Зйомки фільму будуть здійснюватися в Шотландії та Австралії.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман зіграє дружину Коліна Ферта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути