понеділок, 07 травня 2012 18:07

Ніколь Кідман показала фото своєї доньки з сімейного альбому

Автор: Фото: Harper's Bazaar
 

Ніколь Кідман позувала для австралійського видання Harper's Bazaar. Причому не одна, а з півторарічною донькою на руках.

Як запевняє фотограф Вілл Девідсон, спочатку зірка зовсім не збиралася позувати з малятком. Але так вже вийшло, і треба сказати, що знімок дійсно вийшов дуже ефектним.

"Ніколь - мрія будь-якого фотографа, - пояснила редактор видання Едвіна Маккенн. - Ми трохи поговорили перед фотосесією - у неї прекрасні манери. Ми чекали, коли привезуть спеціальну сукню від Gucci для зйомок. Незадовго до цього на знімальний майданчик приїхали дочки Кідман Санді Роуз і Фейт Маргарет побачитися з матусею. Було прохолодно, і Ніколь накинула на дівчаток жакет. І тоді ми вирішили зробити пару знімків актриси з дочками для сімейного альбому".

Результати спонтанної фотосесії перевершили всі очікування. "Вони чудові. Ці знімки сповнені казкової любові і прекрасно показують прихильність Ніколь до своїх дітей", - зазначає редактор.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ніколь Кідман зізналася у використанні ботоксу

Щоправда, актриса поставила редакції одну умову: не показувати обличчя маляток. "Я думаю, все буде в порядку, якщо публіка не побачить обличчя дівчаток. Мені дуже подобається бути матір'ю. Але все-таки це мої дочки і дочки Кіта (Урбана) ... В принципі, ви можете помітити це по волоссю", - з посмішкою заявила зірка.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман показала фото своєї доньки з сімейного альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути