вівторок, 25 січня 2022 17:34

Нікітюк поділилася, від чого готова відмовитися заради економії: "Знаю, що таке бідність"
5

Телеведуча і блогерка 34-річна Леся Нікітюк розкрила, на чому готова економити. Зізналася, що залишитися без високого заробітку не боїться.

За словами ведучої "Нового каналу", вона знає, що може впоратися в будь-якій ситуації. Цим поділилася в інтерв'ю журналу "Добрі поради".

"Я знаю, що таке бідність. Знаю, що таке, коли грошей взагалі немає. Знаю, як город годує людину. Знаю, як мамині закрутки рятують на корпоративах, у Новий рік та день народження. Можу прожити і на 200 гривень, і на 200 тисяч гривень, і на 2 мільйони. У ці моменти мені не страшно - виживу в будь-якому разі, бо пройшла шлях, коли грошей не було, коли їх дуже хотілося, коли вони були необхідні", - розповіла Нікітюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишногруда велосипедистка зачаровує спокусливими кадрами в спідньому

Якщо доведеться економити, зірка насамперед відмовиться від одягу.

Телеведуча і блогерка Леся Нікітюк розкрила, на чому готова економити
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Телеведуча і блогерка Леся Нікітюк розкрила, на чому готова економити
Зірка зізналася, що залишитися без високого заробітку не боїться
Якщо доведеться економити, ведуча насамперед відмовиться від одягу
Якщо доведеться економити, ведуча насамперед відмовиться від одягу

"Купую якісні речі та взуття, вони довго служать, тому без нових точно обійдуся. Ще я, напевно, відмовлюся від дорогого автомобіля та пересяду в щось простіше. Обслуговування авто та страхування потребують дуже багато грошей. Відмовлюся, напевно, від beauty-процедур та фарбування волосся. А ось від дорогих кремів – ні, бо не хочу швидко старіти", – сказала вона.

Нікітюк порадувала фанатів сексапільним фото. Зірка опублікувала кадр, на якому вигиналася в ліжку. Для спокусливого фотосету обрала чорний комплект спідньої білизни та колготи з колаборації бренду Skims американської світської левиці Кім Кардаш'ян з модним будинком Fendi. Вартість колгот становить близько 3 тис. грн ($115) на офіційному сайті марки.

Зараз ви читаєте новину «Нікітюк поділилася, від чого готова відмовитися заради економії: "Знаю, що таке бідність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути