вівторок, 14 червня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Нідерланди, Велика Британія, Іспанія: куди виїхали та чим займаються зірки під час війни
7

Від початку російської агресії українці шукали прихисток від війни у різних куточках світу.

Винятком не стали і зірки, які теж виїхали за кордон. Знаменитості розповідають іноземним виданням про події в Україні, виступають на благодійних концертах і волонтерять. Куди виїхали українські зірки, рятуючись від війни, читайте в матеріалі.

Автор: колаж Gazeta.ua
  За кордоном знаменитості розповідають іноземним виданням про події в Україні, виступають на благодійних концертах і волонтерять
За кордоном знаменитості розповідають іноземним виданням про події в Україні, виступають на благодійних концертах і волонтерять

Настя Каменських і Потап - Іспанія

Співачка та її чоловік-продюсер вирушили до іспанського Мадриду ще до вторгнення РФ на територію України. За словами Каменських, пара полетіла туди готувати іспанський альбом артистки. Після початку російської агресії зіркове подружжя проводить благодійні концерти та займається збором гумдопомоги.

Слава Камінська - Нідерланди

Ексучасниця гурту "НеАнгели" з двома дітьми та матір'ю перебуває у Нідерландах. Але, попри теплий прийом за кордоном, Камінська жаліється на життя в Європі. Зокрема, підписникам розповідала, що українці там чужі. А днями зірка поскаржилася, що її матір вигнали з соціального помешкання, де вони разом жили. Нідерландці зробили це після того, як співачка орендувала собі квартиру в Роттердамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогулялись вулицями Києва: Данилко вперше показав свою "маму" без гриму

Alyosha - США

За декілька тижнів до початку повномасштабного вторгнення РФ артистка разом з трьома дітьми від соліста "Антитіл" Тараса Тополі виїхала до Америки. Там живуть також матір і вітчим фронтмена гурту. Співак розповідав, що діти вже пішли до школи та дитсадка.

Тоня Матвієнко - Велика Британія

Виконавиця разом з дітьми з початком повномасштабного вторгнення виїхала до Португалії. Там на деякий час зупинилися у друзів. Тепер Матвієнко перебуває у Великій Британії, де її молодша донька Ніна пішла до першого класу.

За декілька тижнів до початку повномасштабного вторгнення РФ артистка Alyosha разом з трьома дітьми від соліста "Антитіл" Тараса Тополі виїхала до Америки
Фото: instagram.com/alyoshasinger
Співачка Оля Полякова разом із доньками зараз проживає у подруги, блогерки Ніки Білоцерківської у Франції
Співачка Настя Каменських та її чоловік-продюсер Потап вирушили до іспанського Мадриду ще до вторгнення РФ на територію України
Ведучу "Танців з зірками" Іванну Онуфрійчук з родиною війна застала за кордоном
Ексучасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська з двома дітьми та матір'ю перебуває у Нідерландах

Оля Полякова - Франція

Артистка разом із доньками зараз проживає у подруги, блогерки Ніки Білоцерківської у Франції. Полякова довго не збиралася виїжджати за кордон. Однак, останньою краплею в цьому рішенні стало те, що російські загарбники розстріляли 16-річну подругу її доньки Маші. Зараз виконавиця активно бере участь у благодійних концертах в Європі.

Іванна Онуфрійчук - Швейцарія

Ведучу "Танців з зірками" з родиною війна застала за кордоном. Тому з Мальдів вона з рідними полетіла до Швейцарії. Ще раніше вона частково переїхала туди після освідчення чоловіка-бізнесмена Алмаза. У швейцарській Лозанні вона відкрила пункт збору гумдопомоги для України. Також ведуча відвідує мітинги.

1 червня відзначають не лише Міжнародний день захисту дітей, а й День батьків. Цьогоріч для українців ці свята мають особливе значення. Адже тисячі жінок виїхали за кордон, рятуючи від війни дітей, а чоловіки - обороняють українську землю від російської навали.

Війна, яку розв'язала Російська Федерація проти України 24 лютого, змусила багатьох українських родин розлучитися. Винятком не стали і зіркові сім'ї, які так само змушені жити на відстані з рідними і коханими. Кого саме зі знаменитостей розлучила війна, читайте у матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нідерланди, Велика Британія, Іспанія: куди виїхали та чим займаються зірки під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути