вівторок, 28 серпня 2018 11:34

"Невже помру?" - чому Софія Ротару втекла із російської лікарні

"Невже помру?" - чому Софія Ротару втекла із російської лікарні
Ротару не залишилась в російській лікарні. Фото depo.ua

Співачка Софія Ротару два дні провела в реанімації в місті Уфа в Росії. Але в понеділок увечері українська зірка покинула башкирську лікарню.

"В уфимській лікарні заявили, що українську співачку Софію Ротару привезли на "швидкій" з підозрою на інсульт. Коли співачку везли на каталці до відділення реанімації, Ротару отямилася. Вона стала без кінця повторювати: "Дівчата, я помру? Невже я помру?" Їй відразу зробили МРТ. Діагноз "крововилив у мозок" не підтвердився. У Ротару виявили сліди множинних осередків старих інсультів. Вона неправильно приймала деякі свої ліки. А препарати, які борються з тромбами, зовсім не пила", - повідомляє "КП".

Російські лікарі наполягали, щоб співачка пробула в медцентрі ще 5 днів.

"Софія Ротару не захотіла залишатися і відправилася на лікування в інший центр - невідомо, в Москву чи в іноземну медичну установу. До співачки повернулась пам'ять і вирівнявся артеріальний тиск".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась нова інформація про хворобу Ротару

Співачка Софія Ротару потрапила до реанімації в російській Уфі. У Ротару не було запланованих концертів у Башкирії - виступала на одному з корпоративів. Стан співачки погіршився до кінця виступу, після чого їй викликали швидку допомогу і екстрено шпиталізували.

Зараз ви читаєте новину «"Невже помру?" - чому Софія Ротару втекла із російської лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути