пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:28

Невістка Януковича перетворилась на блондинку
5

Фото: Фото: Андрій Шматов

26-річна дружина Віктора Януковича-молодшого Ольга змінила імідж — із шатенки з кучерявим волоссям стала блондинкою з рівним. Нову зачіску "обкатала" на модному столичному показі дизайнерки Ксенії Мамедової. Від спілкування з журналістами президентська невістка відмовилася. Але попросила фотографів показати, як вийшла на знімках. Подейкують, що більшу частину колекції після показу купила саме Ольга Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович-молодший не шкодує про одруження

"Над образом однозначно треба працювати, - коментує Gazeta.ua новий стиль Ольги іміджмейкер Мона Роменська. - Публічна людина має справляти враження такої, яка щойно повернулася з відпочинку, А в Ольги видно зморшки під очима, така, як то кажуть, печалька. Це дуже виправила б гіалуронова кислота. Зачіска — зовсім не її. Блондинка — не колір цієї жінки, але, щоб радити щось конкретне, треба знати, який у неї відтінок шкіри — холодний чи теплий, як змінює обличчя усмішка, адже по фотографіях це важко визначити. Однозначно — по психотипу їй не пасує рудий. Ольгу він робить дешевшою та простішою. А це, все-таки, невістка президента. Також багато можна працювати з гардеробом. Піджаки на двох ґудзиках, які вона так любить, їй не пасують. Адже певні особливості фігури треба приховувати. Насправді, працювати треба над усім — починаючи від зачіски, закінчуючи взуттям".

Зараз ви читаєте новину «Невістка Януковича перетворилась на блондинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути