понеділок, 29 листопада 2010 09:50

Наречена принца Уільяма звабила його напівпрозорою сукнею (ФОТО)

Під час своєї першої зустрічі з принцом Уільямом Кейт Міддлтон, яка 29 квітня наступного року стане його законною дружиною, була одягнена в прозору сукню за $ 47. Це сталося на благодійному показі мод в університеті святого Ендрюса в Шотландії в 2002 році. Дівчина вийшла на подіум для того, щоб зібрати кошти на благочинність.

Сукню для Кейт пошила студентка-дизайнерка Шарлотта Тодд, і хоча вона присягнулася ніколи не продавати його, експерти запевняють, що вона могла б одержати за нього $ 160 000.

Авторка вбрання сподівається, що сукня з'явиться не в приватній колекції, а в музеї, як і багато інших нарядів, які належали покійній матері принца Уільяма принцесі Діані.

"Сукня висіла в шафі моїх батьків вісім років, - розповіла вона. - Ніхто її з тих пір не вдягав, та я й не хотіла б цього. Одна газета пропонувала мені за нього $ 1600. Але мені не хочеться в це вплутуватися. Я б хотіла, щоб воно в майбутньому потрапило в колекцію королівських суконь Кейт. Ця сукня з часом стане частиною історії моди. Єдина людина, якій я б могла його віддати, - сама Кейт, але в обмін на весільне запрошення!"

Нагадаємо,пара заручилася в кінці жовтня в Кенії, проте про їхні заручини стало відомо лише в середині листопада. Рідні принца і його коханої вітали їхнє рішення і назвали його довгоочікуваним.

Bilshe.com

Зараз ви читаєте новину «Наречена принца Уільяма звабила його напівпрозорою сукнею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути