Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2022 22:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ненавиджу" – Бєдняков показав відео, як росіяни зносять його рідний дім

"Ненавиджу" – Бєдняков показав відео, як росіяни зносять його рідний дім
Український ведучий Андрій Бєдняков показав емоційне відео, на якому російські окупанти рівняють з землею його будинок в Маріуполі. Фото: колаж РБК-Україна

Український ведучий Андрій Бєдняков показав емоційне відео, на якому російські окупанти рівняють із землею його будинок в Маріуполі, в якому він провів дитинство.

Бєдняков пригадав, як робив у квартирі, якої більше нема, свої перші кроки, як батьки в "однушці" зробили йому "окрему спальню" з двох шаф посеред кімнати. Моторошне відео, де росіяни зносять будинок, він опублікував в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російські вбивці" ‒ Данилко, Вакарчук, Дорофєєва відреагували на ворожий обстріл Херсона

"Тим часом в Маріуполі знесли мій дім. Однокімнатна "гостинка", куди мене принесли батьки після пологового будинку (він був, до речі, одразу за будинком). Дві шафи, які поставили посеред кімнати, зробили для мене "окрему спальню" за ними. Перші кроки. Табуретка, Вірші. Перші друзі, перші бійки, перше кохання. Козаки-розбійники, хованки, штаб-квартира в підвалі, жарти, кепси, футбол, баскетбол, школа, яка стояла напроти", – підписав відео ведучий.

Бєдняков розповів, що під час кожного свого приїзду до Маріуполя він заходив у квартиру.

"Гуляв там. Більше не зайду. Не погуляю. Ненавиджу", – відреагував артист.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Телеведучий Андрій Бєдняков звернувся до покійної матері, яка була у тимчасово окупованому росіянами місті Маріуполь на Донеччині.

Опублікував фото. Допис з'явився в Instagram.

Про смерть матері телеведучий повідомив у квітні. Вона понад місяць перебувала у блокованому російськими окупантами місті. Тоді Бєдняков розповів, що родині вдалося виїхати з Маріуполя.

Зараз ви читаєте новину «"Ненавиджу" – Бєдняков показав відео, як росіяни зносять його рідний дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути