четвер, 12 січня 2012 13:13

"Негри в сексі хороші: гарячі, як тварини" — українська рок-співачка

"Негри в сексі хороші: гарячі, як тварини" — українська рок-співачка

Рок-співачка Янка Козир асоціює себе із мавпою. Любить афроамериканців.

"Бабусі з дідусями називали мене макакою. Я була чорнява, кривляка, бігала вулицями, пропускала уроки. Під спідницею носила шорти, щоб можна було вільно робити вистрибку — коли билася з хлопцями. На мене часто нападали зграйки дівчат, бо ревнували до хлопців. Перестрівали на темній вулиці, коли йшла з танців. "Ти, кобило, чого пускаєш моєму бісики?" Одна за волосся тягнула, друга — за руку, третя збивала з ніг. Багато з них повмирали, бо підсіли на наркотики", - розказала Козир.

Співачка носить тисячу афрокосичок.

"Голову мию раз на тиждень поролоновою губкою, беру багато шампуню. Якось зважила волосся — затягнуло на кілограм. Люблю чорних, мулатів. У негрів усе інакше: губи, тіло, розміри, волосся. З багатьма в Києві зустрічалася. Вони в сексі хороші: гарячі, як тварини, беруть усе в свої руки. Діють інстинктивно, дуже загоряються. Шкіра в них чиста, атласна й не тонка: ніколи не обвисає. Дуже дбають про себе: мають купу масок, гребінців, презервативи носять пачками", - зазначила співачка.

Прочитати з якими стравою та напоєм асоціює себе рок-виконавиця можна у журналі "Країна" № 1 (104) за 12 січня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Негри в сексі хороші: гарячі, як тварини" — українська рок-співачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути