понеділок, 28 травня 2012 17:18

"Недавно чула, що заплатила $100 тис за участь в "Голосі країни" — Марія Яремчук

"Недавно чула, що заплатила $100 тис за участь в "Голосі країни" — Марія Яремчук
Співачка на "Нову хвилю" візьме з собою балет і свого гримера Фото: Gazeta.ua

Взяти участь в "Новій хвилі" Марії Яремчук порадив композитор Ігор Крутой. Про це Марія розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua. Зараз вона підбирає остаточний репертуар на міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля". Він стартує 24 липня в латвійському містечку Юрмала.

- З моменту як закінчився "Голос країни" пройшли лічені дні і ми ще не встигли визначитись із піснями. Та і я хочу на всі сто відчувати себе у своїй тарілці. На світовий хіт хочеться щось динамічне, а на хіт країни — щось ліричне. Можливо візьмемо Івасюка "Я піду в далекі гори" або Мозгового "Минає день". Авторська пісня також до кінця ще не готова. Єдине, що можу сказати, що вона російськомовна. Її мені написали. Я теж пишу пісні, але це поки ескізи. На конкурс братиму з собою балет і свого гримера. Костюми забезпечують стилісти "Нової хвилі".

Хто порадив вам іти на "Нову хвилю"?

- Ігор Крутой. Він добре знав мого батька, товаришував, але не знав, що в нього є донька. Йому про це сказали на ефірі "Голосу". І він попросив мене знайти і покликати. Я дуже хвилювалася, як ішла до нього на зустріч. Він же не просто талановитий професіонал. Це діамант, який заправляє не тільки російською естрадою, а й українською. На зустрічі він в мене питає: "А чому ти не береш участі у відборі на "Хвилю"?". Кажу: "Ну, не знаю". Тоді він мені: "То приходь завтра". Я й прийшла, заспівала одну молдовську пісню і татову "Усміхнися мені".

Психологічно витримаєте конкурс?

- Ну, якщо я витримала сім прямих ефірів і бувало таке, коли думала: "Ну, все, зараз впаду і помру". А потім чік відкривалось друге дихання, як в атлетів. Таке було, коли я прилетіла з Москви із відбору. Через те, що спала лише дві години, в горлі з'явилися були гнійні пробки і сталося незмикання зв'язок. Це чудо, що я змогла з такими проблемами заспівати Селін Діон в ефірі. Тому впевнена, що зможу потягнути й "Нову хвилю".

- В журі конкурсу сидять Костянтин Меладзе і Валерія, які були суддями в "Голосі країни". Сподіваєтесь на їхню підтримку?

- Ні, це було б смішно, якби я погано виступила, а мене все-таки підтримали. Відразу пішли б чутки. Хоч говорити будуть в любому випадку. Але що, мені після того перестати співати чи що? От в Чернівцях недавно чула, що заплатила 100 тис доларів за участь в "Голосі країни". А звідки в мене, студентки, такі гроші? Я в Києві навіть не в своїй квартирі живу, а в зйомній. Але це нормально, коли люди пліткують. Значить цікава їм.

Зараз ви читаєте новину «"Недавно чула, що заплатила $100 тис за участь в "Голосі країни" — Марія Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути