четвер, 11 березня 2021 09:05

"Не знала, як ходять фігури". Злата Огнєвіч у 10 років пішла на чемпіонат з шахів

"Не знала, як ходять фігури". Злата Огнєвіч у 10 років пішла на чемпіонат з шахів
Батько Огнєвіч не відмовляв її від участі в чемпіонаті. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка Злата Огнєвіч поділилася спогадами з дитинства. Вона розповіла, що в 10 років їй дуже подобалися шахи. Якось дорогою додому артистка побачила оголошення, в якому йшлося про міжрегіональний чемпіонат з шахів.

"Було написано, що з'їдуться різні майстри цієї гри, але можна записуватись, аби теж взяти участь. Без жодних сумнівів зайшла в бібліотеку будинку культури і внесла своє ім'я до списку учасників турніру з шахів. Прийшовши додому, розповіла про це татові. Він вчинив дуже мудро: усміхнувся й почав запитувати, чи знаю я взагалі, як ходить кінь, пішка, слон та всі інші фігури. На більшість елементарних запитань просто не змогла відповісти", - згадала виконавиця за лаштунками шоу "Де логіка" на "Новому каналі".

Батько Огнєвіч не відмовляв її від участі в чемпіонаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівоголена учасниця "ВІА Гри" показала інтимні фото з ліжка

"Він почав навчати грі в шахи. Це було за добу до серйозних змагань. І от настав день турніру. Я, 10-річна дівчинка, прийшла туди і, побачивши професійних гравців-учасників, зрозуміла, що краще відмовитись від цієї авантюри. Вирішила не ганьбитись, але не втекла звідти. Весь турнір із захватом спостерігала за грою інших", - додала вона.

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, на що витратила перші зароблені гроші. Під час навчання в школі та інституті вона завжди працювала влітку, аби заробити кишенькові.

Зараз ви читаєте новину «"Не знала, як ходять фігури". Злата Огнєвіч у 10 років пішла на чемпіонат з шахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути