Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 14:51

Не сексом єдиним: Кевіна Спейсі звинувачують у ксенофобії

Не сексом єдиним: Кевіна Спейсі звинувачують у ксенофобії
Американському актору та режисеру Кевіну Спейсі закидають расову нетерпимість Фото: "РИА Новости"

Американському актору та режисеру Кевіну Спейсі закидають расову нетерпимість.

Про расистські висловлювання на адресу темношкірих співробітників охоронної фірми на знімальному майданчику розповів керівник охоронної фірми VIP Protective Services Ерл Блю, пише британське видання The Daily Mail.

Він зазначив, що саме його фірма забезпечувала безпеку на знімальному майданчику серіалу "Картковий будинок", у якому Кевін Спейсі грав одну з головних ролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм за участю Кевіна Спейсі виходить в український прокат

За словами Ерла Блю, Спейсі відмовлявся тиснути руки темношкірим співробітникам охоронної фірми, називав їх "нігерами" і вимагав вигнати зі знімального майданчика.

Подібні інциденти мали місце ще під час зйомок першого сезону серіалу 2012 року. Блю каже, що зважився про них розповісти лише зараз, після того, як раніше Спейсі звинуватили у сексуальних домаганнях.

"Коли менеджер захотів представити акторові мене і мого напарника, Спейсі, вийшовши зі свого знімального фургона, оглянув нас зверху вниз, пройшов мимо, потиснув руку білому офіцерові поліції і пішов... Кожен раз, коли він бачив на майданчику чорношкірого охоронця, він з ним навіть не розмовляв", – каже Ерл Блю.

Восени 2017-го голлівудський актор Кевін Спейсі, який найвідоміший за роллю Френка Андервуда у популярному серіалі "Картковий будинок", опинився в центрі секс-скандалу. Одразу кілька чоловіків звинуватили його в сексуальних домаганнях. Спейсі поспішно визнав свою гомосексуальність.Компанія Netflix, яка знімає "Картковий будиночок", вирішила оголосити про припинення співпраці з актором та зупинити зйомки серіалу до отримання результатів розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Не сексом єдиним: Кевіна Спейсі звинувачують у ксенофобії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути