вівторок, 09 лютого 2021 23:06

Не міг сховатися від шанувальників - хореограф розповів, як катався на сноуборді
5

Хореограф Євгеній Кот поділився враженнями від відпочинку в Буковелі. Він розповів, як вперше став на сноуборд, та якої зимової традиції дотримується з дружиною.

"Познайомився зі сноубордом лише рік тому. Починалося все під Києвом на навчальних трасах. Пам'ятаю, що взяв дошку і спробував навчитися сам, без інструктора. Спочатку в мене нічого не виходило, я не міг елементарно навіть стати на сноуборд. Але це тривало лише три хвилини, бо потім товариш дав лайфхак: "А ти просто натисни на ту ногу, в який бік хочеш їхати". Я зробив це, і все вдалося. Двічі за зиму тоді з'їздив на невеликі гірки під Києвом, а потім вирішив підкорювати Буковель. Уже там це заняття захопило мене цілком і повністю. Тож тепер у нашій сім'ї традиція щороку їздити на гірськолижний курорт", - розповів танцюрист на зйомках шоу "Де логіка", яке покаже "Новий канал".

Чоловік також зазначив, що йому під час відпустки не вдалося сховатися від шанувальників.

Хореограф розповів про відпочинок у Буковелі
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Хореограф розповів про відпочинок у Буковелі
Хореограф розповів про відпочинок у Буковелі
Хореограф розповів про відпочинок у Буковелі
Хореограф розповів про відпочинок у Буковелі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйони переглядів: челендж Chica Вamboni змусив танцювати знаменитостей

"Коли ми були в Буковелі, то не знаю яким чином, мене все одно впізнавали люди. На мені – маска та окуляри, а вони помічали, що це я, і підходили. І відбувалося це дуже часто. Знайомилися, хотіли поспілкуватися, сфотографуватися, робили компліменти. Для мене залишається загадкою: як їм це вдається?", - додав Кот.

Артистка Оля Цибульська поділилася спогадами про невдалий експеримент. Вона розповіла, як поголила брови у шкільні роки.

Зараз ви читаєте новину «Не міг сховатися від шанувальників - хореограф розповів, як катався на сноуборді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути