Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2020 11:48

Не лише веселки та метелики: модель plus-size поділилася, як відновлюється після пологів

Не лише веселки та метелики: модель plus-size поділилася, як відновлюється після пологів
Підписники схвально і підтримуюче сприйняли відвертість Ешлі Фото: instagram.com/ashleygraham/

Одна з найпопулярніших моделей plus-size Ешлі Грем продовжує ділитися враженнями про досвід народження дитини.

Зірка у своєму Instagram розмістила селфі з ванної кімнати. Під світлиною поділилася особистими подробицями побуту, з якими доводиться зіштовхуватися жінкам, які щойно народили. Мовляв, у молодого материнства існує не тільки світла і весела сторони.

"Підніміть руку, що ви теж не знали, що будете міняти власні підгузки. Після усіх цих років у модній індустрії я ніколи не могла здогадатися, що нижня білизна буде одноразовим моїм улюбленим одягом, але тепер це так! Ніхто не говорить про одужання та відновлення здоров'я, які доводиться проходити молодим матерям. Я хотіла показати, що не все веселки та метелики! Це було важко, але мої друзі Челсі @cmrh та @fridamom запускають хвилі та починають чесні розмови. Існують неймовірні перешкоди, з якими ми все ще стикаємось, про те, що жінки насправді переживають. Усі їхні поради, які вони мені надіслали, були рятівниками життя", - написала модель.

Підписники схвально та підтримуюче сприйняли відвертість Ешлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ешлі Грем народила первістка

"Так! Про це потрібно говорити. Це важливі частини реальності", "Ніхто не міг би сказати про це краще. Про те, що відбувається після народження з нашими тілами, і як ми одужуємо! Матері - воїни. Ми стійкі та сильні", - написали під фото фоловери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Raise your hand if you didn't know you'd be changing your own diapers too🙋🏻‍♀️ After all these years in fashion I never could've guessed that disposable underwear would be my favorite piece of clothing but here we are! No one talks about the recovery and healing (yes even the messy parts) new moms go through. I wanted to show you guys that it's not all rainbows and butterflies! It's been tough, but my friend Chelsea @cmrh and ceo at @fridamom is making waves and starting honest conversations. It's unbelievable the obstacles we still face talking about what women really go through. All their stuff she sent me has been a life saver.

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Одна з найпопулярніших моделей plus-size Ешлі Грем оприлюднила перші фото новонародженого сина. Подробиці пологів вона довго тримала в секреті. Лише через 2 тижні після появи малюка наважилася відверто розповісти, як усе відбулося. Молода матуір не поспішала оприлюднювати перші кадри з малюком. Проте наважилася представити громадськості сина. Разом із чоловіком фотографом Джастіном Ервіном вона записала підкаст "Досить велика угода", в якому розповіла історію народження сина та вперше назвала його ім'я.

Зараз ви читаєте новину «Не лише веселки та метелики: модель plus-size поділилася, як відновлюється після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути