понеділок, 19 липня 2021 09:05

"Не думав, що стану актором. Говорили, що я не типажний" – Роман Ясіновський згадав початок кар'єри

Роман Ясіновський усвідомив, що хоче стати актором, коли вперше прийшов до театру. З 2004 року працював у Центрі сучасного мистецтва "ДАХ".

"Я до того вже навчався в Тернопільському музичному училищі і отримав спеціальність вокаліста й диригента хору. Хотів присвятити життя музиці. Але коли побачив, що можна робити на сцені, то акторський світ мене затягнув. Моя професія подобається тим, що постійно треба самовдосконалюватися і розвиватися. Бо коли зупиняєшся, то стаєш нікому не потрібним артистом.

Автор: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
  Роман Ясіновський згадав початок кар'єри
Роман Ясіновський згадав початок кар'єри

Ніколи не думав, що стану кіноактором. Мені завжди говорили, що я не типажний. Для кіно, як часто говорять кастинг-директори й різні режисери, треба мати типаж і працювати в ньому. Але якщо для українського кіно треба герой, то беруть просто красивого хлопця. А хочеться глибини в персонажі. Та й у кіно може бути таке, що як людина не вміє відігравати, то через дубль якось покаже емоцію. У театрі складніше. Ти або працюєш, або глядач покине зал чи більше не прийде на твою виставу", - розповів актор кореспондентці Gazeta.ua.

Ясіновський замислювався над тим, щоб змінити професію.

"Не боюся цього. Я непоганий водій і добре працюю руками. Та й не кажу, що до кінця життя буду актором. 2012-го розпалась театральна трупа, в якій я довгий час працював, то пішов працювати на телеканал адміністратором. Ще був лінійним продюсером. Не цураюся різної роботи", - додав він.

Актор театру й кіно Роман Ясіновський родом з Тернополя. 2003 року закінчив Тернопільське музичне училище за спеціальністю вокаліст, диригент хору. 2007-го - Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Отримав спеціальність актора театру і кіно.

Працював у Центрі сучасного мистецтва "ДАХ". Грає в київському театрі "Золоті Ворота".

У грудні 2017 року відбулася прем'єра фільму "Кіборги", де Ясіновський зіграв одну з головних ролей - бійця з позивним "Гід".

Зараз ви читаєте новину «"Не думав, що стану актором. Говорили, що я не типажний" – Роман Ясіновський згадав початок кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути