Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 16:06

"Не бачила себе зіркою" – Navka поділилася дитячими спогадами

Співачка 33-річна Navka, справжнє ім'я якої Марина Тимофійчук, почала займатися вокалом у 14 років. Популярність здобула після того, як артистка 2019 року взяла участь у шоу "Х-фактор". Торік презентувала проєкт "Україна в піснях", до якого входять 13 кліпів на народні пісні.

Про те, як розпочинала співочу кар'єру, Navka розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"Найбільше в дитинстві підтримували батьки. Але те, що стану співачкою, не передбачалося. Я складала вірші. Мама вхопилася в мене, як у поета. Водили мене на майстер-класи, щоб навчали віршувати ще краще. Паралельно відвідувала в музичній школі заняття із сольфеджіо. Легко давалося відчути звуки й відтворити мелодії", – розповіла виконавиця.

Автор: надане піар-агентом артистки
  У дев'ятому класі Navka вперше подалася на конкурс авторської пісні
У дев'ятому класі Navka вперше подалася на конкурс авторської пісні

"Не назвала б себе суперпопулярною в шкільні роки. Хоча вчителька на зустрічах випускників повторює, що була такою. Та це, наче фраза з американських фільмів. Заздрощів чи тиску з боку інших ніколи не було. Я – єдина, яка складала вірші, тому й не мала конкурентів. Були хлопці й дівчата, в яких я бачила розвинений вокальний талант. Але співаками вони не стали", – додала Navka.

У дев'ятому класі вона вперше подалася на конкурс авторської пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стайл просто вогонь": Злата Огнєвіч показала фото зі шкільного випускного

"Здала ноти. Згодом зателефонували і сказали, що перемогла. Це була моя перша перемога як авторки й композиторки в конкурсі "Мандрівний музика" імені Володимира Івасюка. Не бачила себе вокальною зіркою до студентства. А коли вступила до університету, почала брати участь у міжнародних конкурсах, вигравати. Тоді й усвідомила, що можу розвивати свій вокал", –- згадала співачка.

Артистка Марина Тимофійчук, більш відома як Navka, родом із Чернівців. У вісім років почала писати вірші, у 14 – займатися вокалом. Брала участь у поетичних конкурсах і випустила дві збірки поезій. Закінчила Чернівецьке училище мистецтв, а 2009 року – філологічний факультет Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

2019 року пройшла добір 10-го сезону шоу "Х-фактор". Торік випустила проєкт "Україна в піснях".

Розлучена. Виховує двох синів – Максима та Андрія.

Зараз ви читаєте новину «"Не бачила себе зіркою" – Navka поділилася дитячими спогадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути