Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 18:46

Навчання на програміста та гітара на Новий рік: учасники Kadnay розповіли про нелогічні вчинки
9

У дев'ятому випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися ведучі Леся Нікітюк та Міла Єремєєва проти гурту KadnayДмитра Кадная та Філіпа Коляденка. За правилами проєкту, дві команди змагаються за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки та ребуси на логіку, кмітливість, швидкість мислення та обізнаність у різних сферах.

За лаштунками шоу на "Новому каналі" учасники розповіли про найнелогічніші вчинки.

"Найбільш нелогічний вчинок у моєму житті – це піти навчатися професії програміста. Пам'ятаю, тоді це було престижно, і я повівся. Швидко все збагнувши, змістив пріоритет на творчість та участь у театрі, який був у моєму навчальному закладі. Саме завдяки цьому отримав червоний диплом", - зізнався Каднай.

Його колега по сцені нелогічно вчинив у дитинстві.

Учасники гурту Kadnay назвали команду, як свій альбом – Santiago
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Нікітюк і Єрємєєва стали "ВВ", що означає "Вусата ведуча"
Каднай зізнався, що його найбільш нелогічним вчинком стало рішення навчатися на програміста
Нікітюк грала в команді з Єрємєєвою
Єрємєєва розповіла, що часто вчиняє алогічно

"Якось я попросив маму подарувати на Новий рік гітару. Просто кортіло похвалитися перед хлопцями та дівчатами в таборі, де я відпочивав щоліта. Але так склалося, що більше туди не поїхав, тож нікому не зміг відкрити свій талант. Але саме через ці намагання бути цікавим одноліткам я прийшов до того, що музика стала моїм життям", - розповів Коляденко.

Єремєєва за лаштунками зізналася, що теж часто вчиняє алогічно.

"Наприклад, щоб розбиратися з розетками чи щитками, для початку треба вчити фізику. Так, коли я самостійно намагалася полагодити праску для волосся, мене кілька разів наздоганяв струм. А ще часто в житті буває супернелогічна, але знайома всім ситуація: ти відпочиваєш, робиш make it rain champagne, а рука так і тягнеться комусь написати, якщо ви розумієте, про що я. Але тут досвід бере своє, логіка перемагає, і ти прокидаєшся без докорів сумління", - поділилася вона.

Перед початком шоу кожна команда придумала собі назву. Жінки стали "ВВ", що означає "Вусата ведуча". А чоловіки з гурту Kadnay назвали команду, як свій альбом – Santiago.

Перший раунд під назвою "Що спільного", "взяли" чоловіки. Потрібно було шукати, що об'єднує три різні картинки. Каднай та Коляденко відгадали три завдання, а Нікітюк та Єремєєва – два.

Другий раунд, "Третій зайвий", закінчився з рахунком 5:3 знову на користь гурту. Під час третього раунду, "Плюс-мінус", учасники асоціативно поєднували чи роз'єднували дві картинки, аби вийшло щось третє. Перемогу нарешті здобули жінки. У четвертому раунді під назвою "Вгадай мене", де учасники вгадують з анімаційних роликів назви фільмів, мультфільмів та серіалів, вперед знову вирвалися чоловіки. Рахунок перед фіналом – 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішов геть звідси". Гвоздьова розповіла, як навчає танцювати українських зірок

У фінальному раунді, що має назву "Логічний пінг-понг", відгадували ребуси на спільну тематику. У дев'ятому випуску шоу - це були назви страв. Дівчата дали дев'ять правильних відповідей, а хлопці – 12. Зрештою призи "Залізна логіка" отримали музиканти.

У восьмому випуску розважального шоу "Де логіка" змагалися співачки Слава Камінська і Даша Астаф'єва та ведучі Іраклі Макацарія і Даніель Салем. У проєкті українські зірки розгадують ребуси та завдання на логіку, спостережливість, кмітливість, швидкість мислення, пам'ять та обізнаність у різних сферах життя.

Зараз ви читаєте новину «Навчання на програміста та гітара на Новий рік: учасники Kadnay розповіли про нелогічні вчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути