Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 11:12

Наталю Крачковську госпіталізували з серцевим нападом

Наталю Крачковську госпіталізували з серцевим нападом

Заслужену артистку Росії Наталю Крачковську сьогодні терміново госпіталізували з серцевим кризом. Лікарі оцінюють її стан як середньо-тяжкий.

Зараз 71-річна акторка знаходиться в московській міській лікарні № 64, куди її привезли після дзвінка в "швидку допомогу".

"Її привезли до нас сьогодні на кареті "швидкої допомоги" і госпіталізували у відділення кардіології. Її стан оцінюється як середньої тяжкості", - розповіло джерело.

За словами джерела, Крачковську доставили з високим артеріальним тиском, але зараз її стан вже стабілізувався.

Раніше у акторки вже були проблеми з серцем. У 2009 році Крачковська перенесла важкий інсульт, після якого майже місяць пролежала в лікарні.

"Встала вранці - голова шумить, в очах темно, нудить. Ледве доповзла до телефону: від хвилювання навіть не ті цифри набрала - 02. Коли зрозуміла, що потрапила до міліції, кажу: "Хлопці, це актриса Наталія Крачковська. Боюся, що другий раз подзвонити не зможу. Мені дуже погано", - розповіла тоді Крачковська.

Міліціонери самі викликали лікарів, ще й інструкції давали, що робити до приїзду "швидкої допомоги", оскільки акторка була одна в квартирі.

"Прокинулась в реанімації, прив'язана до ліжка. Абсолютно гола - там всі так лежать. І давай лаятися: "Ви з глузду з'їхали? Твою матір, я тут вся замерзла!"А лікарі сміються: раз з матом, значить, виживе! А пожити подовше дуже хочеться. Побачити правнуків, дізнатися, як у них життя складеться. Онук мій Володя вступив в цьому році у ВДІК", - розповіла акторка.

Нагадаємо, що Крачковська багато палить. Почала тому, що не завжди було що поїсти. Цигарка заміняла і обід, і вечерю.

"РИА-Новости", "Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Наталю Крачковську госпіталізували з серцевим нападом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути