Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2012 10:39

Наталі Портман вийшла заміж за іудейськими традиціями

Наталі Портман вийшла заміж за іудейськими традиціями
Весільна церемонія відбулася в суботу, 4 серпня, в рамках цілковитої секретності Фото: Daily Mail

Відома голлівудська актриса, зірка гучних фільмів "Леон" та "Чорний лебідь" 31-річна Наталі Портман вийшла заміж за свого коханого і батька дитини 34-річного Бенджаміна Мільп'є. Весільна церемонія відбулася за іудейським традиціям і проходила в непроглядній темряві.

Незважаючи на те що поки прес-секретарі Портман та її обранця Мільп'є не дають ніяких коментарів, спритні світські хронікери "рознюхали", що весільна церемонія відбулася в суботу, 4 серпня, в рамках цілковитої секретності.

Повідомляється, що місцем одруження Наталі Портман і Бенджамін Мільп'є обрали тихе містечко Біг Сюр, розташоване біля самого океану і відоме своїми чудовими видами. Друзі голлівудської актриси не раз відзначали, що Наталі приїжджала туди, щоб відпочити від багатолюдного Лос-Анджелеса.

Портман вибрала це тихе містечко і для власного весілля. Як передає Daily Mail, урочисте одруження відбулось за іудейськими традиціями: в повній темряві, під хупою. На церемонії були присутні тільки найближчі люди, ті, як повідомляє близьке оточення актриси, хто може прийти і без запрошення. Називається навіть конкретне число: 60. До слова, якийсь друг Порман і Мільп'є зазначив, що наречений з нареченою вирішили утриматися від традиційних розсилок запрошень, а Наталі так і не купила весільну сукню.

Цікаво, що світські хронікери називають в числі запрошених дочку відомого медіамагната Дональда Трампа Іванку. Приводом для такого висновку стали фотографії, які в своєму мікроблозі опублікувала Іванка. На них зображені милостиві види Біг Сюра і короткі підписи до них. Іванка зазначила, що приїхала в це тихе місце на дві приватні весільні церемонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батькам Наталі Портман не подобається, що дочка живе "в гріху"

Нагадаємо, в грудні 2010 року відома голлівудська актриса Наталі Портман і хореограф Бенжамін Мільп'є офіційно оголосили про свої заручини і підтвердили вагітність актриси. У червні минулого року у закоханих народився хлопчик, якого щасливі батьки назвали Алефом.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман вийшла заміж за іудейськими традиціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути